Hvad skal vi spise

Af Susanne

Bøger med inspiration til madlavningen

Grøn aftensmad har fokus på det grønne køkken. Her får grøntsagerne hovedrollen og du får 200 opskrifter på masser af skønne salater, madtærter, vegetariske hovedretter, supper, madbrød, dip, dressinger, hummus og meget andet godt. Kogebogen GRØN AFTENSMAD er en selvstændig opfølger til bestsellerkogebogen “Valdemarsro Aftensmad” og de to bøger er et perfekt makkerpar at have i køkkenet og fungere også glimrende hver for sig.
Politiken Forlag · Pris kr. 300,-


Den lille vilde er ikke en egentlig kogebog, men fire små lækre guidebøger – en til hver sæson – der beskriver de vilde planter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotograf Jannick Børlum står bag den fine samling, der guider til naturens spisekammer og fortæller om planterne, deres voksesteder og hvordan man kan bruge dem. Et must på boghylden i ethvert sommerhus.
Find bogen hos Oliviers & Co, · Gl. Kongevej 85, 1850 Frederiksberg
oliviersogco.dk · Pris 300 kr.


Fattig student Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.
Alpha Forlag · Pris 199,95 kr.


Grøn hverdagsmad i ferien, det er ikke kun sundt, det er også nemt. Læs, kig og få inspiration i Trine Hahnemanns Grøn hverdagsmad.
Gyldendal · Pris 299,95 kr.

Related Articles