DanCenter er klar til at udleje dit sommerhus

Af Susanne

Verden åbner igen op for rejseaktiviteter, og hvis du ønsker at leje dit sommerhus ud, er DanCenter, der har lokalkontorer over hele landet, klar til at udleje det til de mange gæster, der gerne vil holde ferie i et sommerhus.

Når nu verden igen åbner helt op for rejseaktivitet, får sommerhusejerne muligvis ikke brugt deres sommerhus helt så meget som før. I den forbindelse er DanCenter, der har mere end 60 års erfaring i udlejning af danske sommerhuse, klar til at leje det ud til alle de gæster, som ønsker at holde ferie i et sommerhus herhjemme.

Der er mange fordele ved at benytte DanCenter. De har hele 28 lokal-kontorer rundt om i hele Danmark, og er derfor altid tæt på de danske sommerhuse. DanCenter holder øje med huset og sørger for, at det altid er rengjort tilfredsstillende efter en udlejning, så enten gæsterne eller udlejeren kommer til et rent og pænt sommerhus. Opstår der udfordringer, som en opvaskemaskine i udu eller elektricitet, der driller m.m., har en af Danmarks største sommerhusudlejere mange lokale samarbejdspartnere, der hurtigt kan hjælpe. Så slipper man for at skulle bruge tid på udlejningen.

Nem og tryg udlejning
Katja Bremer er en af de sommerhusejere, der udlejer sit skønne sommerhus gennem DanCenter. Hendes sorte træhus på 76 m2 emmer af idyl og har været i familiens eje i mange år, fortæller hun. ”Min mor købte det i 1980, og jeg overtog det i 1995, så det er et rigtigt familiesommerhus, som betyder meget for mig. Da jeg valgte at udleje det gennem DanCenter for fem år siden, var jeg lidt betænkelig ved, om noget ville blive ødelagt. Men mine bekymringer er blevet gjort til skamme. De mennesker, som lejer huset, forstår at værdsætte det.”

DanCenter har leveret den udlejning, Katja har forventet, og hun synes, det er dejligt nemt og trygt at udleje sit sommerhus gennem dem. ”Lokal-kontoret ordner alt og yder virkelig personlig service. De tjekker huset før og efter gæsternes besøg. De skifter pærer og vander potteplanter. Hvis noget er i stykker, kontakter de mig og spørger, om de skal ordne det, så jeg føler, at de passer på mit hus. Hvis der har været storm, kan jeg ringe og bede dem kigge til huset. Det er rart, for det er ikke så nemt for mig bare lige at tage derover,” understreger Katja Bremer.

At nærheden til sommerhusene betyder noget og at DanCenter tager sig af det meste i forbindelse med udlejningen betyder virkelig noget for ejerne, kan Christian Hede, der er afdelingsleder hos DanCenter i Odsherred & Vestsjælland bekræfte:
Vi holder både øje med huset og med udlejningen, så vi kan sikre husejerne den bedste service og højeste lejeindtægt samtidig med, at vi også sikrer, at gæsterne har en god oplevelse. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at udleje sit sommerhus, og derfor gør vi vores ypperste for at passe på det.

National og international markedsføring
Udlejningssommerhuse skal være synlige for potentielle gæster, og gerne mange af dem. Det kræver en bred markedsføring, og derfor har DanCenter indgået partnerskaber med nogle af verdens vigtigste bookingportaler, som Airbnb, HomeAway, Expedia m.fl., så de går langt ud over landets grænser, når det kommer til markedsføring af sommerhusene. Samtidig er de også på en række danske portaler som Feline, GODSOMMER.DK o.a. Det er en stor fordel for husejerne, at deres sommerhuse både bliver vist i knap 100 lande og markedsført lokalt. DanCenter er altid up to date i forhold til sommerhusmarkedets tendenser, og gør en dyd ud af at være innovative og hele tiden følge med i både husejeres og gæsters ønsker samt i tidens trends. Den egenskab kombineret med den mangeårige erfaring, gør udlejningsbureauet til en stærk samarbejdspartner, da de også formår at kombinere den lokale tilstedeværelse med det internationale udsyn.

Kontakt DanCenter Odsherred & Vestsjælland for en uforpligtende snak:
Louise Poulsen, Indlejningskonsulent · Tlf. 91 33 92 14 louise.poulsen@dancenter.com

Christian Hede Afdelingsleder · Tlf. 31 43 60 26 christian.hede@dancenter.com

Du kan også henvende dig direkte på lokalkontoret:


DanCenter
DanCenter Odsherred: Lyngvej 183, 4569 Vig
Tlf. 72 44 11 69 · odsherred@dancenter.com eller
DanCenter Vestsjælland: Drøsselbjergvej 104, 4200 Slagelse
Tlf. 72 44 11 69 · vestsjaelland@dancenter.com

Related Articles