Kvalitetssommerhuse gennem generationer

Af Susanne

I mere end 60 år har Stenhøj Husene bygget kvalitetsommerhuse. Med den nye designlinje BARNHOUSE føjer Stenhøj Husene endnu et kapitel til historien om at skabe fritids- og sommerhuse, der går i arv fra generation til generation.

Et sommerhus er familiens fristed, og derfor er der mange ting at forholde sig til både indretningsmæssigt og økonomisk, inden beslutningen om et nyt sommerhus er på plads. Hos Stenhøj Husene har de gjort det til deres varemærke at rådgive kunderne og bygge i gode materialer samt udnytte kvadratmeterne optimalt. 

“Med det nye BARNHOUSE går vi mod strømmen og lancerer et hus i nordisk stil, når den er allermest rå, men samtidig er udtrykket varmt. Vi vil gerne udfordre vores kunder og markedet med at tilbyde huse, som har et markant design,” forklarer Rasmus Thomsen, salgschef hos Stenhøj Husene.

Besøg sommerhuset året rundt

Det innovative design byder på ferieminder hele året rundt; lige fra dasedage i sommersolen til gåture i regn og rusk på en mørk og regnfuld novemberdag. BARNHOUSE er skabt til at favne alle årstiderne, så det er let at se sig selv i sommerhuset året rundt. Designet indgyder ro, tryghed og varme, når familien samles rundt om brændeovnen i de kolde måneder eller nyder udelivet på terrassen i fuld sommersol. 

BARNHOUSE fås i seks varianter med planløsninger i størrelsen 79-147 m2 boligareal – hertil kommer store læfyldte overdækkede terrasser, udhuse og anneksløsninger. Alt sammen udført med lækre detaljer og materialer, samt nænsomt snedkererede specialløsninger. Til hele designlinjen er der masser og atter masser af muligheder for ændringer, til- og fravalg samt plads til individuelle løsninger.

Tradition for god kvalitet

BARNHOUSE er blot sidste skud på stammen af gennemtænkte designlinjer fra Stenhøj Husene. Fælles for alle designlinjer er, at de er bygget med omtanke og af gode, gedigne materialer. Sådan har det været, siden det første hus stod færdigt, og sådan er det den dag i dag – mere end 50 år efter, at Keld Nielsen opførte det første fritidshus fra Stenhøj Husene. Siden er mere end 4.000 fritids- og sommerhuse blevet bygget af Stenhøj Husene, som er et af de ældste firmaer i branchen. Virksomheden har hovedsæde i Frederikshavn, og den mangeårige erfaring bruger medarbejderne hos Stenhøj Husene til at rådgive kunderne med de rigtige valg, så kunderne få netop det hus, de drømmer om.

“Vi sætter en ære i at levere et resultat, vi er stolte af – og som vores kunder bliver glade for og kan trives i. Derfor gør vi os altid umage, både med at finde frem til den rette løsning for den enkelte kunde og med at producere huset. Derfor er alle vores huse også bygget af vores egne håndværkere på selve grunden og efter stolte håndværksmæssige traditioner – og altid til tiden,” fortæller Rasmus Thomsen.

Et bredt udvalg af fritidshuse

Stenhøj Husene tilbyder fritidshuse inden for seks overordnede designlinjer, der alle byder på en række forskellige modeller. Designlinjerne rummer alt fra det helt klassiske sommerhuse uden så mange dikkedarer til de luksuriøse huse med et væld af detaljer. 

“Vi siger selv, at vi er et typehusfirma, men et meget fleksibelt et af slagsen. Har du særlige ønsker til dit kommende fritidshus, så opfylder vi det. Som et af de ældste firmaer i branchen har vi den viden og erfaring, der gør, at vi kan passe stort set ethvert ønske, vores kunder måtte have, ind i vores rammer,” forklarer Rasmus Thomsen. 

Et lille stykke danmarkshistorie

Stenhøj Husene går helt tilbage til 1962, da stifter Keld Nielsen startede virksomheden i Stenhøj nær Frederikshavn. Keld arbejdede egentlig som tømrer hos en tømrermester, hvor han byggede et sommerhus i sin fritid, da det var hans store passion. Derfor valgte han i en alder af kun 22 år at gøre sommerhusbyggeriet til sin levevej. Keld tog tømrermesterens kontorelev Margit med sig, og hun blev senere medstifter af virksomheden og hans hustru. På det tidspunkt boede han i Stenhøj, så virksomheden blev født i den lille by. Senere, da Stenhøj Husene blev større og øgede sin produktion betydeligt, flyttede de til Frederikshavn, hvor de stadig holder til. 

Oplev BARNHOUSE og andre af Stenhøj Husene på ”bygge centrum” i Middelfart. Læs meget mere og se alle designlinjerne på www.stenhoj-husene.dk


Stenhøj Husene A/S · Industrivej 11 · 9900 Frederikshavn · Tlf. 98 47 90 55 · www.stenhoj-husene.dk 

Related Articles