6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Odsherred Fodboldgolf
Det er ligesom golf, bare med en fodbold. Der er 18 huller i forskellige sværhedsgrader, alle kan være med, og det er vildt sjovt! Banerne er opbygget som forstørrede minigolfbaner med forhindringer, der fører til et hul. Men i stedet for at slå til en kugle med en kølle, skal I sparke en fodbold i hullet med så få spark som muligt. God fornøjelse!


Museer til regnvejrsdagene
Udover en masse skøn natur, byder Odsherred også på en række museer, som er sjove at besøge med ungerne. Så hvis vejret svigter, eller I bare trænger til lidt kulturelle oplevelser, er der masser at give jer i kast med. Leg brandmand for en dag på Odsherred Brandmuseum, bliv klogere på kulturens udvikling siden oldtiden på Odsherreds Kulturhistoriske Museum, og kom helt tæt på op imod 2000 dukker på Farmors Dukkemuseum.


Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage
Der er ægte sommerferiestemning på hyggelige Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage. I gårdbutikken kan I købe lækkerier i form af brugskunst, blomster, mad og legetøj, og i frugtplantagen er der mulighed for at plukke jeres egen frugt og bær! I området omkring gården er der desuden mulighed for at hilse på forskellige dyr, så de små er godt underholdt under besøget.


Odsherred Zoo
Odsherred Zoo er Danmarks første zoo- og rescuecenter, og giver jer mulighed for at komme helt tæt på 600 eksotiske dyr. Hils på de sydamerikanske aber, betragt kameler, zebraer og lamaer, klap geder, vink til strudsen og rid på ponyer. Der er mange muligheder i den hyggelige, grønne oase, hvor I selvfølgelig også er velkomne til at nyde jeres medbragte mad og lege på den store naturlegeplads.


Til vandhundene
Er I vilde med vand, og alt hvad det indebærer, er Odsherred et dejligt sted at holde ferie. Der er nemlig masser af muligheder for våde oplevelser for hele familien. Tag på en fisketur på Isefjorden, og fang fladfisk fra en fiskekutter, leg med pumper, sluser, vandmøller og meget mere på Vandeksperimentariet på Odden Havn, eller tag familien med på en tur i havkajak, kano eller på SUP i KajakOasen.


Sommerland Sjælland
Giv familien en skøn dag i Sommerland Sjælland med sjove oplevelser for børn i alle aldre – lad de små blive rundtossede i MiniLegeland, mens de store giver den gas i vandrutsjebanerne i Den Blå Lagune. I kan også skyde med bue og pil i Amazonas, grave efter guld i westernbyen Silver City, eller slå jer ned og spise en lækker frokost i de skønne omgivelser.


BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.


Bliv inspireret på http://bornibyen.dk/ koebenhavn

Related Articles