Ren cykel ren køreglæde

Af Susanne

Knaser gearene eller virker bremserne kun hver anden gang? Skal din racer toptunes til sæsonen? Eller er du bare træt af at blive mødt af en flad ladcykel, når du og ungerne allerede er for sent på den? Så tril forbi Ren Cykel – eller få et abonnement. Så kan du altid være godt kørende! 

Ren Cykel blev etableret i 2015 af Christian Koch, Nicolai Ladefoged og Nikolaj Riis. Og selv om de tre herrer oprindeligt har en baggrund i henholdsvis detailhandlen og sportsverdenen, var missionen klar: De ville levere Danmarks bedste mobile cykelservice! Så i stedet for, at kunderne skulle komme til dem med deres cykler – så ville de i stedet komme til kunderne. 

”Jeg startede med at tage rundt i København og kigge ind i alle baggårde og parkeringskældre for at se hvor mange cykler der stod. Var der mange cykler, var der også et grundlag for vores forretning – og så tog jeg kontakt til den enkelte virksomhed eller boligforening og tilbød dem at vi kom ud og vaskede og servicerede cykler for dem, der ønskede det,” fortæller Chri-stian Koch om starten på Ren Cykler. Saxo Bank var blandt de første der sagde ja, og i dag har Ren Cykel godt 300 virksomheder på kundelisten. 

Få ordnet cyklen på abonnement

Ud over disse mobile værksteder til både private og virksomheder, tilbyder Ren Cykel også en særlig abonnementsordning, som nok bedst kan beskrives som en slags vejhjælp – blot til cykler. Og der kan ifølge Christian være mange fordele ved, at tilmelde sig sådan en ordning: ”Tilmelder man sig vores PRO Abonnement bliver man kontaktet senest 24 timer senere, for at aftale tid for den første  DeluxeCykel service, som altid finder sted indenfor de næste 14 dage. Her sørger vi for, at cyklen bliver smurt, vasket og poleret, og er der dele som trænger til at blive skiftet ud, så klarer vi også det. Naturligvis som en del af aftalen.”  På den måde kan du altid være sikker på, at din cykel triller som den skal – og skulle uheldet være ude, garanterer Ren Cykel hurtig hjælp inden for højst 3 timer i København! 

Her får du ingen ekstraregninger
Og foretrækker man det mere uforpligtende, kan man også få hjælp på et af Ren Cykels to professionelle værksteder i København. Det ene finder du på Fisketorvet og det andet er netop åbnet i Nordhavn. Her servicerer de alle cykler. Fra de klassiske 3-gears bedstemorcykler og børnecykler til dyre racercykler og ladcykler. Og du skal ikke være nervøs for at regningen løber løbsk. Hos Ren Cykel går man nemlig op i gennemsigtighed og arbejder ikke med timelønninger eller uforudsete omkostninger. Det forklarer Christian:

”Vores prislister står altid fremme i butikken og kan også ses på vores hjemmeside. Det fungerer som et menukort på en restaurant, hvor man kan vælge mellem flere ”retter”. Bestiller man for eksempel en SommerDeluxe service, så ved man altså hvad man får – og hvad man skal betale. Hverken mere eller mindre. 

Viser det sig, at der skal skiftes en pedalarm eller andet “større” på cyklen som ikke lige var en del af planen, kontakter vi altid kunden og får en snak om det, på den måde sikre vi, at det altid er helt klart hvad kunden skal betale, når cyklen hentes”. Dermed er missionen ført ud i livet. Og i dag står 15 dygtige, faglærte mekanikere samt 3 dygtige lærlinge klar til at levere Danmarks bedste mobile cykelservice! 

Vidste du … Ren Cykel er fast samarbejdspartner for Butchers & Bicycles, TrioBike og Christianiacykler? Det er din garanti for altid at kunne få lavet din ladcykel af professionelle med de bedste reservedele. 

3 UNIKKE SERVICES
Ren Cykel tilbyder tre forskellige løsninger for dig, der gerne vil have en cykel, der bare kører: 

  • Mobile cykelværkstederRen Cykelsmobile cykelværksted triller ud til både virksomheder og boligforeninger. Det er gratis at få besøg – og man betaler kun for det, man får lavet. Alle cykler bliver lavet samme dag!
  • Faste cykelværksteder Ren Cykels første faste værksted åbnede i 2017 på Fisketorvet – og i år åbnede den anden fysiske butik i Århusgade i Nordhavn. Her er det muligt at komme ind fra gaden og få serviceret sin cykel – alle ugens dage, og også her bestræber vi os på, at cyklerne altid er klar inden for et par timer.
  • REN PRO abonnement er for alle, der ønsker en cykel, der bare kører! Det er Danmarks eneste cykelservice, hvor man får både reparation, vask og service for en fast månedlig pris. Samt hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Ved tilmeldingen af mere end én cykel, er det muligt at opnå rabat.

REN CYKEL · Århusgade 153 · Tlf. 71 74 95 59 · www.rencykel.dk

Related Articles