Nem og lokal opbevaring i Nordhavn

Af Susanne

Hos Dancontainers selfstorage depot på Nordsøvej 12 i Nordhavn kan du få opbevaret dine ting lokalt, sikkert og fleksibelt. Samtidig kan du også bruge deres container på en nem og enkel måde, når du skal flytte. 

Østerbro og Nordhavn rykker i disse år. Folk flytter til og fra, mange arbejder udenlands, eller man har bare behov for at få opbevaret sine ting et andet sted for en periode. Der kan derfor være et stort behov for at få sine ejendele opbevaret sikkert i en container. Og hvorfor ikke gøre det helt tæt på boligen på Østerbro eller i Nordhavn? Her er nordhavnvirksom-heden Dancontainer det naturlige valg. De åbnede for nylig et selfstorage depot, der ligger centralt på Nordsøvej 12.   

”At få sine ejendele opbevaret hos os er nemt, fleksibelt og lokalt. Det er desuden billige kvadrat- og kubikmeter. Samtidig er det meget sikkert at bruge os, da vi er et etableret navn, og da alle medarbejdere, hvoraf flere er shippinguddannet, har mange års erfaring indenfor branchen. Vores kunder kan trygt lade os stå for opbevaringen,” fortæller salgsansvarlig i Dancontainer, Jesper P. Bertelsen. ”Samtidig kan vi også sørge for, at ens indbo via en container flyttes fra ens gamle adresse til den nye.” 

Skræddersyede løsninger efter behov
Dancontainer tilbyde sine kunder to modeller for opbevaring eller flytning af ejendele: Enten kan man, hvis man flytter fra A til B, få leveret en container til bopælen. Her kan man i ro og mag og uden stress flytte sit indbo ind i containeren, og når den er fyldt, henter Dancontainer den og transporterer containeren enten hen til ens nye adresse eller ind på deres selfstorage depot på Nordsøvej. Hvis man bruger containeren til at flytte direkte fra ens gamle bolig til ens nye bolig, henter Dancontainer den og leverer den til den nye adresse. Når den er tom, kommer Dancontainer og henter containeren. Samtidig kan Dancontainer anvise flyttefolk, hvis man har behov for det. Skulle man have brug for at få opbevaret sit indbo i forbindelse med en renovering, kan Dancontainer også levere en container til den midlertidige opbevaring – selv når du bor midt i byen. Containeren står altså på din gade med dine ting, mens din lejlighed renoveres. Hvis man vælger at få transporteret containeren til deres selfstorage depotet, kan man selv tømme den fra depotet, når man ønsker det i fred og ro. Det er enkle og skræddersyet løsninger alt efter ens behov. Den anden model er, at man bestiller en standardcontainer eller en isoleret container, der står på selfstorage depotet, hvor man i alle døgnets timer kan tilgå sin container. Når man lejer en container, får man en forsikrings-godkendt lås og nøgle med. Så kan man til enhver tid bruge sin  15 kvadratmeter container, når man ønsker det. 

Ingen bindings periode og skjulte gebyrer
Jesper P. Bertelsen understreger, at Dancontainer altid er til at tale med, og hvis man f.eks. kun skal bruge containeren i én uge, så betaler man for én uge, der er altså ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. ”Det er fuldstændig ligetil at leje en container hos os. Vi er desuden leveringsdyg-tige i stort set alle typer containere, lige fra 8 fods til 40 fods containere, der fås i udgaver med bl.a. isolering og sidelukning samt kontorcontainere og specialbyggede containere alt efter kundens behov. Vores containere kan bruges i utrolig mange sammenhænge og uanset hvad, man skal bruge dem til, er det en nem og fleksibel løsning til en meget konkurrencedygtig pris,” fastslår Jesper P. Bertelsen. Man er altid velkommen til at ringe på 7023 4100 eller skrive til Dancontainer via opbevaringkbh.dk for at få et uforpligtende tilbud, oplyser Jesper P. Bertelsen. 

Se meget mere om mulighederne på hjemmesiden opbevaringkbh.dk


Dancontainer · Orientplads 1. mezz. · Tlf. 70 23 41 00 
www.dancontainer.dk eller www.opbevaringkbh.dk

Related Articles