Lidl Nordhavn får ros fra kunderne

Af Susanne

Den store flotte Lidl butik på Göteborg Plads er kommet godt fra land og har modtaget masser af ros fra kunderne, der blandt andet påskønner de mere luksuriøse kvalitetsvarer, økologien og den indbydende butiksindretning.

Det er min fornemmelse, at folk er meget positivt overrasket over, hvad de kommer ind til.” Det siger Lidl Nordhavns butikschef Phillip Matthews om den første tid, siden de slog dørene op for butikken på Göteborg Plads lige under Portland Towers. Mange af de lokale beboere og folk udefra har siden den 25. juni besøgt den lækre dagligvarebutik med de brede gange, de lyse og højloftede lokaler og de egetræsbeklædte vægge. Og modtagelsen har været en sand fornøjelse for Phillip Matthews og de ansatte i butikken.

”Vi er blevet rigtig godt modtaget i Nordhavn. Folk kommer ind og hilser, de har været utroligt flinke til at rose os, og der har været en fantastisk god stemning hele vejen rundt. Naboerne har virkelig givet os en chance og været inde for at se, hvad vi kan tilbyde dem. Det er vi meget taknemmelige for,” fortæller han.

Kvalitetsprodukter populære
Det er tydeligt, at folk især har værdsat de lidt mere luksuriøse produkter fra Lidl. Det er for eksempel de varer, hvor de samarbejder med Michelin-kokken Wassim Hallal, der har produceret omkring 150 kvalitetsprodukter til salg i Lidls butikker. ”De er yderst populære og efterspurgte. En anden populær ting er maden fra det danske mærke Landmad, der fokuserer på lokale og autentiske danske madvarer til en god pris. Og så er økologi en storsællert hos os,” påpeger Phillip Matthews, der understreger, at den gode kvalitet er en del af Lidls DNA, og at de oplever, at kunderne i stigende grad ønsker at kunne lægge kvalitetsprodukter, herunder gourmetvarer, i indkøbskurven. ”Samtidig kan vi præsentere vores varer på en indbydende måde i nogle unikke miljøer med små mad-og drikke-universer rundt omkring i butikken. Som for eksempel vores store vinafdeling, der tager sig lækkert ud, og hvor vi i samarbejde med en master-sommelier kan præsentere et omfattende og kvalitetspræget udvalg.”

Temauger
At Lidl har så mange anderledes produkter, er også med til at gøre butikken til et populært sted. De holder ofte temauger med mad og drikke fra andre lande, som er med til at gøre det hele mere spændende og lidt sjovere, siger Phillip Matthews. ”Det kan være en mexicansk, italiensk eller amerikansk temauge, hvor vi præsenterer et lille udpluk af landenes specialiteter. Det er spændende produkter til en rigtig god pris,” fortæller han.

Lidl Nordhavn byder også på en stor frugt- og grøntafdeling, der sammen med convenience-varerne udgør et samlet område. Deres friske kødvarer omkranses af vinafdelingen, derudover har de også en stor bake-off afdeling, hvor de flere gange om dagen bager friskt brød. Phillip Matthews glæder sig over den gode start og ser frem til at kunne tilbyde kunderne endnu flere gode tilbud, spotvarer, spændende nye varer og udvalgte luksusprodukter.


LIDL NORDHAVN · KBH Nordhavn · Göteborg Plads 16

Related Articles