Slikbutik til kreative sjæle

Af Susanne

Det er som at træde ind i en helt anden verden, når man besøger Stelling på Århusgade 167. Her kan kunstnere og andre kreative sjæle finde deres kunstnerartikler og andre lækre kreative artikler. 

I butikken kan både begynderen og den erfarne kunstner finde redskaber, så de kan udfolde deres kreative sjæle på bedste vis. Stelling sælger bl.a. lærreder, papir, kort, farver, penne, akvarel, akrylmaling m.m. Børn elsker at tegne og være kreative, så her er også forskellige artikler til deres aktiviteter. ”Vi sælger desuden færdiglavede rammer, og fra midten af september har vi også en indramningsafdeling, hvor man også kan bestille rammer i specialmål,” siger butiksansvarlig Jóna Davidsen. 

Altid noget til ens behov
Butikken fører akryl-, akvarel- og oliemaling i et stort udvalg fra mange forskellige mærker, så man altid kan finde det, der passer til ens behov. For at male har man gerne brug for noget papir eller lærred, og Stelling har papir, der passer til enhver situation, uanset om det er papir til våde teknikker, papir til akryl og olie, tegnepapir til blyant, markers, pasteller og tush. Her kan man vælge mellem flere størrelser, overflader, og tykkelser. Er man mere til at male på lærred, er der et kæmpe udvalg af forskellige lærreder og lærredstyper. Butikkens pensler er fremstillet særligt til olie, akryl, akvarel og gouachemaleri mens deres notesbøger, som er meget efterspurgte, kan bruges som tegne- og skrivepapir. 

Mange gavemuligheder
Butikken byder også på mange gavemuligheder, der er udover det sædvanlige. Her er f.eks. kuglepenne og fyldepenne fra firmaet Cross, der fremstiller eksklusive penne. ”Vi sælger også gaveæsker og gavekort, så man altid kan have en anderledes og kreativ gave med til en større begivenhed,” siger Jóna Davidsen, der fortæller, at de siden starten i oktober 2020 har været utroligt glade for at have en butik i Århusgadekvarteret. ”Vi har allerede fået mange faste kunder, og vi giver os altid god tid til at rådgive, uanset om man er ’nybegynder’ eller rutineret kunstner. Det gælder for alle vores syv Stellingbutikker,” siger hun. 

Stelling har bl.a. en butik på Strøget, som har ligget der
siden 1845 og er Københavns 10. ældste butik. De har således mere end 175 års erfaring med at sælge forskellige kunstnerartikler. Se mere på www.stelling.dk


Stelling · Århusgade 167 · Tlf. 33 63 74 87 · www.stelling.dk

Related Articles