The Audo – en design oase i 2150 Nordhavn

Af Susanne

The Audo er et sted hvor design, arkitektur, kunst og mode møder hinanden – en oase i det nye 2150 Nordhavn-område.

Hos The Audo mødes de lokale med deres familier, forretningsfolk holder møder, turister tjekker ind og ud, mens huset kan være en location for et foto shoot for en virksomhed i modebranchen. The Audo rummer 10 unikke hotelværelser, som alle ligger på anden etage og har en smuk udsigt til Nordhavns hustage. The Audo koncept shop er en mindre design butik med et smukt kurakteret udvalg af møbler, vintage fund, mode, arkitektbøger og design items.

The Audo udstiller både danske og udenlandske kunstnere, som har lavet deres kunstværker specielt til The Audo. Værkerne kan nydes både i konceptshoppen, hotelværelserne og i restaurantområdet, og selvfølgelig er alt i The Audo til salg, så gæsterne kan få en bid af The Audo med hjem.

I maj måned åbnede The Audo en ny restaurant ”Kampot at The Audo”, hvor maden er fransk-asiatisk med fokus på det grønne og på fisk. Hos Kampot at The Audo er der fast fredagsbar med stilfulde cocktails, som f.eks. kan indtages sammen med de lækre Jakikoto spyd.

Hver lørdag og søndag bydes der på en asiatisk brunch, og en gang om måneden kan man høre live Jazz i den smukke gårdhave eller i det store salonområde. Igen i år deltager The Audo i det kendte 3 days of design, som foregår i perioden fra torsdag den 16. september til lørdag den september.

The Audo er åbent alle tre dage, og der vil være mulighed for de interesserede besøgende at komme på guidede ture rundt i hele huset og bl.a. se de smukke hotelværelser. Der vil være musik i gårdhaven torsdag og fredag mellem 16.00-18.00.


The Audo · Århusgade 130 · Nordhavn · theaudo.com

Related Articles