Lokal og tilgængelig opbevaring i Nordhavn

Af Susanne

Virksomheden Dancontainer,  der i mere end 20 år har holdt til i Nordhavn, har for nylig åbnet et selfstorage depot på Nordsøvej 12 i Nordhavn. Her kan man på en nem og fleksibel måde få opbevaret sine ting lokalt og sikkert. 

Der sker meget på Østerbro i disse år. Folk flytter til og fra bydelen, de skal måske arbejde udenlands, eller man flytter sammen og indleder en ny tilværelse. Mange af lejlighederne mangler plads samt kældre og loftsrum, og det er derfor oplagt at få ens ejendele opbevaret sikkert i en container. Og hvorfor ikke gøre det helt tæt på ens bolig på Østerbro og i Nordhavn? Her er Nordhavnvirksomheden Dancontainer det naturlige valg. De har for nylig åbnet et selfstorage depot centralt og lokalt placeret i Nordhavn. ”At få sine ejendele opbevaret hos os er nemt, fleksibelt, lokalt og lige til højrebenet. Det er desuden billige kvadrat- og kubikmeter. Samtidig er det meget sikkert at bruge os, da vi er et etableret navn, og da alle medarbejdere, hvoraf flere er shippinguddannet, har mange års erfaring indenfor branchen. Vores kunder kan trygt lade os stå for opbevaringen,” fortæller salgsansvarlig i Dancontainer, Jesper P. Bertelsen. 

Skræddersyet løsning efter behov

Dancontainer tilbyde sine kunder to modeller for opbevaring af ejendele: Enten kan man, hvis man flytter fra A til B, få leveret en container til bopælen. Her kan man i ro og mag og uden stress flytte sit indbo ind i containeren, og når den er fyldt, henter Dancontainer den og transporterer containerne ind på deres selfstorage-depot i Nordhavn. Her kan den stå på ubestemt tid, indtil man ved, hvor man skal flytte hen. Så kan man enten selv tømme containeren fra depotet, eller Dancontainer kan køre den ud til kundens nye adresse, hvor man selv kan tømme containeren med ens indbo. Når den er tom, kommer Dancontainer og henter den. Det er en enkel og skræddersyet løsning alt efter ens behov. Den anden model er, at man bestiller en standardcontainer eller en isoleret container, der står på selfstorage depotet, hvor man i alle døgnets timer kan tilgå sin container. Når man lejer en container, får man en forsikringsgodkendt lås og nøgle med, så man kan bruge og disponere over de 15 kvm container, når man ønsker det. Man kan se meget mere om mulighederne på www.opbevaringkbh.dk 

Ingen bindingsperiode og skjulte gebyrer

Jesper P. Bertelsen understreger, at Dancontainer altid er til at tale med, og hvis man for eksempel kun skal bruge containeren i én uge, så betaler man for én uge, der er altså ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. ”Det er fuldstændig ligetil at leje en container hos os. Vi er desuden everingsdygtige i stort set alle typer containere, det gælder både salg og udlejning. Vi dækker hele Danmark og har depoter i hele landet samt kontorer i København, Aarhus og Aalborg. Der er ligeledes mulighed for selfstorage
opbevaring på Aarhus Havn. I forhold til containere så er vi leveringsdygtige i størrelser fra 8 fods til 40 fods containere, der fås i udgaver med bl.a. isolering og sidelukning samt kontorcontainere og specialbyggede containere alt efter kundens behov. Vi leverer bl.a. også containere til byggepladser, kølecontainere og containere til opbevaring for detailhandlen. Vores containere kan bruges i utrolig mange sammenhænge, og uanset hvad, man skal bruge dem til, er det en nem og fleksibel løsning til en meget konkurrencedygtig pris,” fastslår Jesper P. Bertelsen.  

Altid ligget i Nordhavn
Dancontainer startede i 1999 og har altid ligget i Nordhavnen. Deres første opgave var udlejning af en container til en privat, siden voksede virksomheden sig stille og roligt til at omfatte udlejning af containere til alle slags formål som levering til firmaer, private, store ombygninger og lignende områder, hvor der er brug for en container. De kan levere containere til alle steder i byen, og de har en lang tradition for at levere containere i København. Der arbejder 9 medarbejdere i afdelingen på Orientplads i Nordhavn, 4 i Aarhus og en i Aalborg. 
Man er altid velkommen til at ringe på 7023 4100 eller skrive til Dancontainer via opbevaringkbh.dk for at få et uforpligtende tilbud, oplyser Jesper P. Bertelsen. 


Dancontainer · Orientplads 1. mezz. · Tlf. 7023 4100 · www.dancontainer.dk eller www.opbevaringkbh.dk

Related Articles