Vi har fået ny erfaren leder til vores ejendomsmægler-butik på Østerbro

Af Susanne

Mikkel Maibom Nielsen tager begrebet ”din lokale mægler” bogstavelig. For Mikkel er født, opvokset og har altid været bosat på Østerbro. Det er denne kvalitet sammenholdt med en høj faglighed som ejendomsmægler, et stort netværk og et unikt kendskab til hver en krog og hjørne på Østerbro, der har skaffet den 27-årige ambitiøse mand stillingen som daglig leder af Paulun Boligs Østerbro afdeling beliggende på Dag Hammarskjölds Allé 37. En afdeling, der til trods for Paulun Boligs indtog på den københavnske boligscene sidste år som uafhængig mægler har været en stærk magtfaktor på Østerbro gennem de sidste 23 år.

Østerbro er både by og natur. Fred og ro samt byens pulserende liv i hjertet af København. Her har man alle muligheder inden for rækkevidde. Sam-tidig byder Østerbro på et rigt udvalg af forskellige typer af boliger. Det være sig kartoffelrækkerne, majestætiske herskabslejligheder, projektsalg og meget andet godt. Så her er noget for alle, og Paulun Bolig har både et stærkt køberkartotek og et solidt netværk blandt interesserede kommende boligejere herude, fortæller Mikkel Maibom Nielsen og fortsætter: – Jeg har takket ja tak til denne opgave, da jeg synes, at værdierne og det med at være en del af noget nyt og arbejde for en så stærk aktør på boligmarkedet, som Paulun Bolig Østerbro er, er en spændende mulighed.

For Torben Hald, der er anden generation af ejendomsmæglerfamilien Hald, er glad for, at Mikkel ville med på holdet og fandt Paulun Bolig attraktiv som arbejdsplads.

Mikkel er en dygtig, sympatisk og ambitiøs mægler, der gør en forskel for sine kunder. Han arbejder målrettet og insisterende på at løse opgaven og tillidserklæringen, det er at få lov til at sælge boligen for et andet menneske. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham, afslutter Torben Hald.

Mikkel Maibom Nielsen begynder hos Paulun Bolig Østerbro den 1. september.


Paulun Østerbro
Dag Hammerskjölds Alle 37 · Tlf 35 38 14 50 · www.paulun.dk

Related Articles