Boligshopping

Af Susanne

OM COCOON LOUNGE CHAIR
Vi er stolte over at kunne meddele, at Cocoon Lounge Chair er blevet nomineret i kategorien “årets møbel” ved Design Awards 2020. ATBOs Cocoon Lounge Chair slører grænsen mellem møbeldesign og arkitektur i en verden, hvor rum og funktionalitet smelter sammen. Designet drager inspiration fra 1960’ernes organiske modernisme, og skaber med sine bløde og skulpturelle former en ny arketype. De flydende træ-silhuetter og det elegante franske flet fremstår harmonisk og indbydende som en stærk, ikonisk original, der med sine mange farvekombinationer, giver et spektrum af potentielle udtryk; fra farverig boheme til elegant og stilren. Cocoon Lounge Chair er designet af den danske arkitekt Kevin Hviid og den danske designer Martin Kechayas som produceres og sælges af ATBO.

Læs mere på ATBO.dk


Anna von Lipa
Anna von Lipa er en dansk familiedrevet virksomhed, opkaldt efter ejerne, Christian og Jyttes, datter. Virksomheden har hjemme i Tjekkiets hovedstad og er kendt for deres smukke mundblæste krystalglas. Hvert et produkt er pustet og støbt af Europas ældste og mest prominente mundpustere, uden spor af hverken robotter eller maskiner. Det smukke design er skabt ud af genanvendeligt glas, helt uden kemikaliefrie stoffer og leveres i en bæredygtig indpakning. Champagnefløjte 189,- Champagnesaucer 189,- Hvidvinsglas 169,- Rødvinsglas 189,- Vandglas 128,-

Sidegaden København · Faksegade 19 · 2100 København · Tlf. 40 99 99 51


Vores Jut High Cabinet kommer 1/9.
Jut er vedkommende opbevaring til fleksible hjem, hvor skabet ubesværet kan integreres i alle rum. Skabets runde ben er placeret yderligt på kroppen, der giver Jut et let og elegant udtryk. De minimale messing-greb på dørene flugter med toppen og er så diskrete, at de nærmest forsvinder på afstand. Jut High Cabinet fås med tre udgaver af topplade: egetræ – for at skabe et harmonisk og fuldendt udtryk i træ – eller grøn eller sort marmor, der giver møblet karakter og balancerer det varme træ med det kølige marmor.

Kan købes på www.skagerak.dk fra 1/9

Related Articles