Maskiner til køkkenet

Af Susanne

kFlex en alt-i-en køkkenmaskine
Kenwood kFLEX kan bruges både til hverdag og i weekenderne – når du vil udfordre dig selv og imponere dine gæster med lidt mere sofistikerede sunde retter. kFLEX har en enkelt base, som fungerer på tværs af tre forskellige funktioner: Dejskål, foodprocessor og blender. Det bliver ikke nemmere. Kenwood kFLEX er designet til at være fleksibel. Maskinen kan blande, hakke, blende og ælte, og er den oplagte køkkenmaskine til alle passionerede madentusiaster og småbørnsforældre, som vil lave sund mad helt fra bunden. Mange kan få stor glæde af denne alt-i-en-køkkenmaskine, der samtidig optager meget lidt plads i køkkenet.
Vejl. pris kr. 2.295,-


Mød køkkenmaskinen kMix krom
Der findes ikke noget bedre end en imponerende smuk køkkenmaskine – der samtidig kan gøre arbejdet. kMix køkkenmaskinen i krom fra Kenwood stråler med sin smukke metalliske overflade. Gør dig klar til at servere lækre brød og hjemmelavede kager for din familie med denne maskine, der vil stå powerfuldt i ethvert køkken. Køkkenmaskinen har en praktisk skål på 5 liter med god plads til surdej og hjemmelavede mousser. Der medfølger desuden 3 røreredskaber – dejkrog, piskeris og k-spade.
Vejl. pris kr. 4.995,-


Her kommer en nyhed
fra Italienske De’longhi “Med De’Longhi La Specialista bliver du din helt egen hjemmebarista. Maskinen har nemlig både indbygget kværn og autostamper og kan brygge forskellige kopstørrelser alt efter behov. Du behøver ikke at være ekspert på kaffebrygning. La Specialista er intuitivt programmeret med de mest gængse kaffedrikke, der kan costumizes præcis efter din smag og behov – uanset om det er en stærk aromafyldt espresso eller en lækker cremet cappuccino. Du kan fylde hele bønner i den automatiske kaffekværn, som kværner fra helt fint til groft – alt efter hvordan du foretrækker din yndlingskaffe. Du skal ikke bekymre dig om korrekt stampning eller overflødigt kaffegrums. Den automatiske stamper leverer det perfekte tryk ved hjælp af håndtaget og sørger for, at du ikke spilder kaffegrums på bordet. Mælkeskummeren er designet så du både kan lave en perfekt opskummet mælk til en cremet cappuccino, eller du kan opvarme mælk til din caffe latte”.
Vejl. pris kr. 8.499,-


Related Articles