Specialist i køkkener til Østerbro-lejligheder

Af Susanne

Kvik Køkken Østerbro på Jagtvej 201 er specialister i køkkener til Østerbro- og københavnerlejligheder, hvor dimensionerne kan være små og skæve, og som kræver noget helt specielt af både køkkenet og monteringen. 

Iange ældre lejligheder er der ofte et behov for at få lavet et særligt stykke arbejde, når det gælder køkkenet. Det kan være, at køkkenet ikke er stort, og at der er nogle skæve og anderledes vinkler. Her kræver det, at man har erfaring med de helt specielle udfordringer, rummet kan give, når man skal have monteret et nyt køkken. Og det kræver nogle køkkener, der passer til målene. 

Den erfaring, viden og egnede køkkener har Kvik Køkken Østerbro på Jagtvej masser af. De arbejder dagligt med at montere elementer i de små køkkener, man ofte møder på Østerbro og andre steder i København. “Vi er specialister i at arbejde med store som små køkkener i typisk ældre lejligheder. Faktisk er vores egen butik på Jagtvej nærmest en Østerbro-lejlighed. Vi holder til i stuen i en klassisk gammel andelsejendom, og de forskellige køkkener, man kan opleve i vores butik, er de køkkener, der bruges i lejlighederne i lokalområdet. Det er ikke de kæmpestore køkkener med en køkken-ø på fem meter, man kan se i de store køkkenbutikker ude i industrikvartererne. Vi fører i stedet den slags køkkener, som vores kunder efterspørger her på Østerbro. Her kan vi tilbyde kunderne et miljø, der minder meget om deres egen lejlighed,” fortæller Jesper Marquardsen, der sammen med sin partner Sandra Lynge ejer Kvik Køkken Østerbro på Jagtvej 201. 

Jesper Marquardsen fortæller, at på grund af deres ekspertise med køkkener i lejligheder, henviser andre Kvik Køkken-butikker gerne kunder specifikt til Østerbro-butikken. “Det hænger sammen med, at man skal kunne nogle andre ting i lejligheder i København end i et typehus med andre dimensioner og mål. Det er bare noget helt andet,” konstaterer han. Det er også derfor, at Kvik Køkken Østerbro har sine helt egne montører, hvilket ikke altid
er tilfældet hos andre køkkenfirmaer. 

Samarbejde med stor entreprenør omkring projekter

Når man skal have et nyt køkken monteret, skal der tit udføres anden renovering af lejligheden. Det kan være el-arbejde, vvs, tømrerarbejde, maling m.m. For at hjælpe sine kunder godt igennem processen har Kvik Køkken Østerbro et veletableret samarbejde med et stort firma, der har specialiseret sig i at lave det tilstødende arbejde, når man får installeret et køkken. 

“Vi samarbejder med en stor entreprenør, der har alle faggrupperne under sin paraply. Helt konkret står vi for at planlægge projekterne i et meget tæt samarbejde med dem. Det gør, at man som kunde kan købe hele løsningen med hos os, hvilket gør alt arbejdet nemmere, mere smidigt og med en højere kvalitet for kunden. Det giver en god tryghed, at det er os, der sammen med den eksterne samarbejdspartners medarbejdere, styrer hele forløbet fra a til z. Vi oplever, at der er stor efterspørgsel efter den slags store projekter, hvor det er så nemt og smidigt som muligt for kunden,” påpeger Jesper Marquardsen.

Selv været igennem en stor køkkenrenovering

Han og Sandra Lynge har mange års erfaring inden for salg og kunder, og da de for nogle år siden selv stod og var i fuld gang med at renovere deres egen københavnerlejlighed, endte opbygningen og designet af deres nye køkken med at blive udgangspunktet for stilen i resten af lejligheden. “Køkkenet er for os og mange andre et helt centralt rum, og vi endte med at blive så begejstrede for hele projektet, at vi åbnede en Kvik Køkken butik på Jagtvej den 1. september 2022. Det er heldigvis forløbet rigtigt godt, da folk i lokalområdet har taget godt imod os og vores køkkenbutik. Når kunderne kommer til vores butik, har de ofte en masse tanker om, hvordan deres nye køkken skal se ud, og vi prøver at guide og rådgive i forhold til, hvad der er den bedste løsning for dem og deres helt specielle Østerbro-lejlighed. For det er noget, vi ved en masse om, og som vi har specialiseret os i,” slutter Jesper Marquardsen.   


Kvik Køkken Østerbro · Jagtvej 201  · Tlf. 25 26 21 00 · www.kvik.dk

Related Articles