Med DanCenter i ryggen kan du trygt udleje dit sommerhus

Af Susanne

DanCenter har med sine 65 års erfaring hjulpet mange sommerhusejere med at udleje deres sommerhus. Med deres kendskab til lokalområdet, kan du være sikker på, at DanCenter også kan leje dit hus ud.

Bruger du ikke dit sommerhus og er du ærgerlig over, at det står tomt, når andre kunne have glæde af det? Drømmer du om at tjene penge på at udleje det, men kan ikke overskue processen? Så er DanCenter det oplagte valg til at hjælpe dig med udlejning.

Det kan være en rigtig god forretning at udleje dit sommerhus, da de første 43.200 kroner, du får ind i lejeindtægt, er skattefri og det er 40% af den øvrige lejeindtægt også. Dit sommerhus kan med andre ord tjene penge til dig, mens du alligevel ikke bruger det.

Lokalt kendskab
DanCenter har stor erfaring og mange lokalkontorer. DanCenter har placeret kontorer i både Nordsjælland og Nordvestsjælland. Her har de ligget i mere end 30 år, og her sidder dygtige medarbejdere og kender lokalområdet ud og ind. Derfor er de helt klædt på til at tage godt imod gæsterne og skabe tryghed fra ankomst til afrejse.

DanCenter ved, hvad der gemmer sig af naturoplevelser, kulturelle seværdigheder og kender til hver en lille krog af Nordsjælland og Nordvestsjælland. Det gør sig også gældende i de andre regioner og kommuner, hvor de udlejer sommerhuse. DanCenter har nemlig 32 forskellige lokalkontorer fordelt ud over Danmark. Lokalkendskabet er klart én af deres største styrker og grunden til at de selvfølgelig også kan udleje dit sommerhus.

DanCenter klarer hele processen
Hvis du vælger at udleje hos DanCenter, kan du være sikker på, at du kan give slip og lade dem om hele processen. Det betyder, at du ikke skal spekulere på hverken nøgleudlevering, rengøring eller forsikring. DanCenter står for hele processen ved udlejning af dit sommerhus. De udlejer mere end 6.500 sommerhuse og ferieboliger rundt om i hele Danmark, så den praktiske proces har de helt styr på.

Hvordan foregår udlejningsprocessen?
Når du har besluttet, at du gerne vil udleje hos Dancenter, er det simpelt at komme i gang. Forløbet vil typisk starte med en kort telefonsamtale efterfulgt af et uforpligtende besøg i dit sommerhus. På den måde får DanCenter nemlig nøje kendskab til netop dit sommerhus. Beslutter du dig for at udleje dit sommerhus med DanCenter, så er det her, at du underskriver en udlejningsaftale. Når først aftalen er underskrevet, sørger Dancenter for at få dit sommerhus på markedet både på egen hjemmeside og hos deres mere end 800 bookingportaler som Booking.com, Airbnb, Expedia m.fl., som de samarbejder med.

Derefter er der kun tilbage for dig at glæde dig over, at dit sommerhus nu bliver brugt af andre, at DanCenter tager hånd om det og at du tjener penge imens.

“Vi lægger stor vægt på god kommunikation og service for både husejere og gæster. For os er det vigtigt, at gæster og husejere oplever, at der bliver taget godt hånd om dem, at de trygt kan stole på os, og at de ved, at vi altid er klar til at hjælpe med alt, hvad vi overhovedet kan”.
Elisabeth Hovidsen, Afdelingsleder

”Høj service og godt samarbejde skaber succes. Med kompetent, personlig og ærlig rådgivning kombineret med en oprigtig interesse i dine ønsker samt en stærk økonomisk indsigt skaber vi tryghed og en god lejeindtægt for dig.”
Louise Poulsen, Indlejningskonsulent


DanCenter Odsherred: Lyngvej 183, 4569 Vig · Tlf. 72 44 11 69 odsherred@dancenter.com eller DanCenter Gilleleje: Tinkerup Strandvej 32, 3250 Gilleleje · Tlf. 48 35 57 76 gilleleje@dancenter.com

Related Articles