Lette, lyse og lækre møbler til sommerhuset

Af Susanne

Living & more er butikskoncernen Coops eget mærke inden for boligdesign. Det er budgetvenlige møbler i et kvalitetsdesign, der har stor appel til det lette og lyse udtryk, der fungerer så fantastisk i sommerhuset.

Når vi holder fri og slapper af i sommerhuset, vil vi gerne ud i naturen og nyde et afslappende afbræk fra hverdagens travlhed. Derfor er der al mulig grund til at gøre dit sommerhus så hyggeligt og indbydende som overhovedet muligt. Ofte er pladsen i sommerhuset trang, og for at skabe mere luft og plads er lette og lyse møbler i naturmaterialer og flotte pastelfarver en rigtig god ide. Det skaber det varme og enkle udtryk, vi værdsætter, når det står på hygge med familie og venner – både ude og inde. For når det kommer til indretningen i et sommerhus, er detaljen netop ofte nøglen til at give rummene en autentisk og hjemlig stemning.

Møblerne fra Living & more, der er Coops eget møbelbrand, er skræddersyet til det charmerende og hyggelige sommerhus. Deres kollektioner tager afsæt i den nordiske stil, og møblerne afspejler alle sæsonens trends. “Vi udvikler og designer selv alle møblerne, og du kan derfor kun købe Living & more møbler på Coop.dk. Vi har møbler til alle rum og har med den genkendelige Peacock sengegavl, Karl sofaen og Java skabet slået vores navn fast i branchen,” siger Maria Rábade-Lieber, Kategorichef for Living & more.

Indbyder til ren afslapning
Det danske møbelbrand har både møbler til inde- og uderummet i boligen, og selvom designet, kvaliteten og udtrykket er helt i top, er møblerne så absolut til at betale. Kort sagt får man rigtig meget møbel for pengene hos Living & more.

“Du kan virkelig bo lækkert og bekvemt for ret få midler. Vores flotte chaiselongsofa Karl koster eksempelvis kun 10.999 kr. / Medlemspris 7.999 kr., og udover at designet med ben i FSC certificeret egetræ & oeko-tex certificeret betræk i blødt fløjl både er varmt, enkelt og klassisk, sidder man virkelig godt og behageligt i sofaen, der indbyder til ren afslapning,” påpeger Maria Rábade-Lieber. Hun understreger, at Living & more går højt op i, at alle deres møbler kan bruges, og at der f.eks. er en god siddekomfort i alle siddemøbler.

Appellerer til sanser
En af de dominerende tendenser inden for bolig og indretning er møbler og materialer, der appellerer til sanserne. Møbler, som er behagelige at røre ved og samtidig er flotte. Som eksempelvis egetræ, fløjl, flet, bambus og rattan, der giver masser af varme og natur til boligen. “Midt i en digital verden har vi brug for noget, der appellerer til sanserne. Det er blandt andet derfor, vi har valgt de forskellige materialer i vores kollektioner. Med dem kan man føle sig hjemme og slappe af i naturlige og rolige omgivelser,” siger Maria Rábade-Lieber.

Fokus på bæredygtighed
Bæredygtighed er for alvor blevet en del af danskernes fokus, når vi indretter vores hjem og sommerhuse. Det er derfor, at ansvarlighed er en kerneværdi for Living & more. Langt de fleste af deres møbler i træ er produceret i FSC certificeret træ, som er garanti for bæredygtig skovdrift. Mange af tekstilerne er oeko-tex certificerede, og de indeholder således ikke skadelig kemi. Så hvis du gerne vil have noget unikt design, der passer perfekt til sommerhuset, bygger på ansvarlighed og har priser, hvor alle kan være med, er Living & more skræddersyet til dig. Samtidig er det værd at bemærke, at du kan få leveret dine møbler samme uge, som du bestiller dem.

Følg dem på Instagram @coop_living_and_more eller se mere på Coop.dk/shopping, hvor du kan bestille møblerne med det samme.


HENT MERE INSPIRATION www.coop.dk/shopping

Related Articles