Lokalkendskab er nøglen til succes

Af Susanne

En god bolighandel, er en tryg bolighandel. Hos RealMæglerne Odsherred har de et stort lokalkendskab, der betyder, at du altid er i de bedste hænder. Uanset om du skal købe eller sælge. 

Blot en lille times kørsel fra København ligger Odsherred. Danmarks største sommerhuskommune, der kan friste med både et attraktivt kulturliv og masser af både skov og strand. Og netop kombinationen af kultur og natur – samt den unikke placering på Danmarkskortet – har gjort området yderst eftertragtet. Ikke mindst når det gælder fritidshuse. 

”På trods af, at vi lever i en tid præget af krig, inflation og de lidt højere renter, oplever vi rent faktisk stadig en stor efterspørgsel på fritidshuse her i området,” fortæller Tina Pilegaard, indehaver af RealMæglerne Odsherred, der dækker hele Odsherred. Fra den inddæmmede Lammefjord mod syd til Sjællands Odde mod nord og med en imponerende kystlinje og ikke mindst et bjergtagende landskab. 

Solgt – til prisen

Den store interesse for at få sommerhus og græs under fødderne i eller omkring Odsherred, betyder, at mange boliger ofte bliver solgt, næsten inden de overhovedet er blevet sat til salg! Og det på trods af, at priserne – i modsætning til mange andre steder i landet – fortsat holder niveauet. 

”Der er rift om boligerne! Men drømmer man om et fritidshus i denne skønne del af landet, så kan man naturligvis altid blive skrevet op i vores særlige køberkartotek. Så bliver man kontaktet, når der er en bolig der matcher både ens ønsker og ikke mindst økonomi,” forklarer Tina og understreger at netop det med at finde det rette match er noget, man sætter en stor ære i hos RealMæglerne Odsherred. Uanset om man skal købe eller sælge – eller måske begge dele. 

Stort lokalkendskab – til glæde for kunderne

Og netop dette er muligt, takket være det store lokalkendskab både hos Tina Pilegaard og hendes tre medarbejder er i besiddelse af. De er således alle lokalt forankret, eftersom de alle ikke blot arbejder, men også bor i Odsherred og dermed har deres daglige færden i området, fortæller Tina: 

”Vi kender alle lokalområdet næsten som vores egen baghave. Derfor er vi også alle klædt godt på til at kunne finde frem til den helt rigtige bolig med den helt rigtige beliggenhed til hver enkelt af vores kunder. For vi ved hvad vi snakker om – både rent geografisk, men også når det gælder udviklingen på boligmarkedet netop her i Odsherred. Uanset om det gælder sommerhuse, landejendomme eller huse til helårsbrug.” 

Tillid og tryghed er alfa og omega

Det store lokalkendskab der kendetegner RealMæglerne Odsherred, er med til at give øget tryghed hos kunderne. Og netop tryghed er et afgørende omdrejningspunkt for en god handel. For en bolighandel er jo om noget en tillidssag, da der ofte kan være mange følelser involveret. 

”At købe eller sælge bolig er for langt de fleste en stor beslutning. Det ved vi, og derfor sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder både før, under og efter en handel. Det betyder også, at det altid er den samme mægler, der følger den enkelte sag fra A til Z, da det netop også er med til at skabe den tryghed og tillid vi ønsker skal kendetegne vores forretning,” slutter Tina.

Testimonials

”Vi har været så tilfredse med vores boligsalg igennem RealMæglerne Odsherred. De har bare været der hele vejen igennem i den korte tid vores hus var til salg. Tak for jer!”
Yvonne Andersen · Tornehøjvej 2 · Vig

 ”Jeg er utrolig glad for RealMæglerne, vores hus blev solgt på rekordtid. Til prisen. Og vi fik altid hjælp når vi havde udfordringer med edb så vi følte os trygge ved det. Vi kan kun give RealMæglerne vores bedste anbefalinger.”
Ida Marie og Erling Krog · Kildevænget 5 · Asnæs


RealMæglerne Odsherred ApS · Vig Hovedgade 41 · 4560 Vig · Tlf. 69 100 101 · www.realmaeglerne.dk/odsherred

Related Articles