Svensk kvalitet på badeværelset

Af Susanne

Svedbergs skaber badeværelsesmiljøer, der holder længe. Det handler om omtanke, velvære og om produkterne. De designer enkelt, funktionelt og tidløst. Det er håndværket og detaljerne, der gør forskellen. Den gode kvalitet gør, at de giver 20 års garanti på en lang række af deres produkter.   

Hos svenske Svedbergs fra Dalstorp finder man alt til hele badeværelset. Fra badeværelsesmøbler, håndvaske og vandhaner til brusere, badekar, håndklædetørrer og toilet. Og alt passer sammen, såsom stilarter, farvenuancer og materialevalg. Resultatet er et komplet sortiment til alle typer badeværelser – enkelt, luksuriøst, moderne og klassiske. Selv om kvaliteten er meget høj, er det til konkurrencedygtige priser. 

Den særlige kvalitet bunder i, at Svedbergs har en lang historie med og tradition for høj kvalitet i fremstillingen
af deres produkter, fortæller landechef Nicolaj Ahlström: 

”Vi har mere end 100 års erfaring inden for produktion. Holger Svedberg startede med at fremstille mælkejunger i 1920, hvor fokus var på materialerne, funktionen og detaljerne. Det er et håndværk, virksomheden har været omhyggelige med at bevare og udvikle. At det så blev til badeværelsesmøbler, er en lang historie, men i dag lever håndværkstraditionen i bedste velgående på vores fabrik; derfor bliver der stadig gjort meget i hånden ud fra den filosofi, at tingene skal holde et langt og ubekymret liv,” siger han. 

Kender produkternes livscyklus

Svedbergs mange badeværelsesprodukter bliver bygget på fabrikken i Dalstorp fra start til slut. Derfor ved de alt om hele produktets livscyklus, pointerer Nicolaj Ahlström: ”Når vi skal bruge træ fra holdbart og bæredygtigt skovbrug til fremstilling af et badeværelsesmøbel, skærer vi den selv til, lakerer og samler den og sætter alt det tilbehør, der nu engang skal til, på møblet. Så vi kender alt omkring produktet. Det er derfor, vi kan give en 20 års garanti på produkter som møbler, brusere, brusekabiner og brusevægge.”

”Vi producerer godt 80% af alle produkter på egen fabrik i Dalstorp. Alle produkter testes på vores eget fabriksanlæg. For at kunne garantere, at de spånplader, vi bruger til vores kabinetter, er fugtbestandige, har vi testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Holdbarheden af vores brusevægge i hærdet glas bliver også testet grundigt, så vi ved, at glasset er så slagfast og stærkt, som det skal være. Når vi siger, at vi grundlakerer vores træmøbler, betyder det, at vi gør det tre gange, plus at vi slutter af med en toplak. Mellem hver påføring tørrer vi med UV-lys. Vi anvender desuden malinger, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt. Lige så omhyggelige er vi med vores skabe og andre dele i metal, de pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser,” påpeger Svedbergs danske landechef. 

Ro og sikkerhed for kunderne

Hvis man går i tanker omkring en badeværelsesrenovering, kan man nemt komme til at bruge mange penge på imprægnering og fliser. Så kan det være nemt at forsøge at spare på andre ting og køb lidt billigere badeværelses-møbler med den konsekvens, at de måske ikke holder i særlig lang tid. ”Men billigere møbler bliver ofte dyrere til sidst. Vælger man badeværelsesmøbler fra Svedbergs, kan man være sikker på, at kvaliteten er høj, materialerne er valgt med omhu, monteringen af alle låger og skuffer er allerede fortaget og alt el er fabriksmonteret. Samtidig er vores bæredygtige design en af de måder, vi reducerer vores miljøbelastning på. At kunne kombinere et moderne design med det funktionelle og praktiske er vores største styrke. Alt det giver en ro og sikkerhed for både os selv og ikke mindst for vores kunder,” siger Nicolaj Ahlström. 

Læs mere om Svedbergs på Svedbergs.dk, hvor man også kan finde forhandlere over hele landet.  


Svedbergs · www.svedbergs.dk

Related Articles