Kvalitetsdesign for alle

Af Susanne

Det schweiziske online møbelfirma Beliani sælger smarte møbler til overkommelige priser. De har nu i 14 år sørget for, at kvalitetsdesign er tilgængeligt for kunder over hele Europa herunder også Danmark, som nyder godt af deres høje kvalitet, pålidelighed, lave priser og enkle indkøbsoplevelse. Mit Østerbro har taget en snak med Beliani om deres virksomhed og revolutionerende indkøbsoplevelse. 

I har et stort og omfattende vareudvalg men hvilken slags produkter, er det helt konkret Beliani sælger?

Vi har alle de produkter, vores kunder har brug for at få opfyldt sine drømme om at skabe ønskehjemmet. Det gælder både møbler til inde- og uderummet. Vi har nogle virkelige flotte sofaer, stole og borde sammen med et stort udvalg af dejlige tekstiler som tæpper, puder, gulvtæpper og meget mere. Hvis man ønsker at opgradere sit badeværelse, har vi også smarte badekar og funktionelle brusere. Uanset hvilken stil, man foretrækker, fra de nyeste møbeltrends til tidløse klassikere, har vi det hele. Vi har endda en særlig afdeling kun for de allermindste, da alle fortjener muligheden for at få oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvorfor startede brødrene Michael og Stephan Widmer Beliani? 

De blev ofte skuffet, når de købte møbler, så Michael og Stephan Widmer besluttede sig for, at de kunne gøre et meget bedre stykke arbejde i branchen. De åbnede derfor deres egen onlinebutik, hvor møbler kan købes med et enkelt klik og leveres direkte til kundens hjem. I 2009 åbnede brødrene deres første butik i Schweiz, som er
kendt for sin pålidelighed og produkternes høje kvalitet.

I sælger flotte designs til en lav pris – hvordan er det muligt?

Da vi er en onlinebutik, kan vi undgå de udgifter, der er forbundet med at have fysiske butikker. Vi samarbejder med en række pålidelige producenter, som leverer produkter af høj kvalitet. Med vores egne lagerfaciliteter kan vi tilbyde attraktive priser på vores kvalitetsmøbler. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at handle hos os, og derfor tilbyder vi både prisvenlige produkter til indretning af
den første lejlighed sammen med nogle lidt højere pris-satte varer til dem, der går efter en strejf af noget mere luksuriøst. 

I fortæller, at Beliani har ry for høj pålidelighed og kvalitet – kan I uddybe det?

Det er et omdømme, vi har arbejdet hårdt for, og som vi synes er meget velfortjent. Alle vores møbler gennemgår omfattende tests, før de bliver leveret til kundernes adresser. Vores mål er at levere varer af højeste kvalitet, som man kan nyde i mange år fremover. For at sikre, at kundernes shoppingoplevelse er sikker, tilbyder vi en 365-dages returpolitik, så man nemt kan returnere enhver vare, der ikke opfylder ens ønsker.

Kan man stole på, at det man ser på hjemmesiden, svarer til det, man får leveret fra jer?

Vores meget kompetente fotografer gør alt, hvad der står i deres magt for at gengive produkterne så naturligt som muligt. Vi tilbyder et omfattende billedgalleri, der viser produkterne fra alle vinkler, sammen med livsstilsbilleder, så man kan se møblerne for sig i sit eget rum.

Hvordan fungerer det, hvis jeg som kunde fortryder mit køb hos jer og ønsker at få pengene tilbage for produktet? Hvordan er jeres garanti?

Hele vores produktsortiment er dækket af en 24-måneders producentgaranti. Som onlineforretning forstår vi, at man som kunde måske ikke har mulighed for at inspicere møblerne i en fysisk butik eller et showroom, før man foretager sit køb. Derfor har man ret til at returnere vores produkter inden for 14 dage uden beregning. Hvis man synes, produktet ikke lever op til forventningerne, er man velkommen til at returnere møblet uden nærmere forklaring. Hvis du fortsat er utilfreds med dit køb, har du desuden et helt år til at returnere varen i ubrugt stand.

I er kendt for mangfoldighed og ligestilling blandt jeres medarbejdere, hvorfor har I satset på det?

Mangfoldighed og ligestilling er vores helt store målsætning, da vi ved, det er helt afgørende at anerkende og belønne talenterne hos vores mandlige og kvindelige medarbejdere. Takket være det er mere end halvdelen af vores medarbejdere nu kvinder, og kvinder er i flertal på ledelsesniveau.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Beliani nu er tilgængelig i 17 lande, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af inden- og udendørsmøbler. Vi arbejder på at tilføje endnu flere produkter til vores kollektion og tilbyde forskellige leveringsmuligheder for at blive det bedste valg, når man skal købe møbler online i Danmark. At gøre vores kunder glade i deres hjem er vores vigtigste opgave.


Beliani Group · Tlf. +48 913 508 458 · www.beliani.com

Related Articles