6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008.

Hyldest til modige børn

Børneballetten Dansefeber er en selvstændig fortsættelse af DR julekalenderen Julefeber, der blev vist i 2020 med stor succes. Balletforestillingen blev opført første gang i 2021, og hylder ligesom julekalenderen modige børn, der tør være sig selv, også selvom man måske er lidt anderledes. En fortælling om, hvor vigtigt det er at have selvtillid og tro på, at man er god nok som den, man er.

Hvor: Det Kongelige Teaters Gamle Scene
Hvornår: 11.- 16. oktober
Hvem: Fra 7 år
https://bornibyen.dk/articles/populaer-boerneballet-er-tilbage-paa-gamle-scene


Halloween i Tivoli

Tag børnene med til Halloween i Tivoli når heksene kommer, og gør din efterårsferie lidt (u)hyggeligere. Halloween-forlystelserne snurrer, Rasmus Klump sørger for bøh, spøg og ballade og heksene har skabt en fortryllende halloween, der venter om hvert et hjørne. Skynd dig at sætte kryds i kalenderen!

Hvor: Tivoli
Hvornår: Efterårsferien
Hvem: Alle aldre
https://bornibyen.dk/events/halloween-i-tivoli-1


Det italienske køkken

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse. Over to dage skal vi prøve kræfter med den italienske madkunst. Vi skal bl.a. lave hjemmelavede kødboller og tomatsauce, kartoffel gnocchi med parmesan og brunet smør og krydderurter, sprøde pizzaer, hvor I får inspiration til topping, italiensk is og panna cotta med bærsauce

Hvor: FOF København, Humletorvet 27, 1. sal, Kbh. V
Hvornår: 13. oktober
Hvem: Voksne og børn fra 8 år
www.bornibyen.dk/events/det-italienske-koekken-voksne-og-boern-fra-8-aar


Den gamle bolchefabrik  – Kulturnatten 2023

Kom ind og oplev en rigtig gårdfest hos den gamle Bolchefabrik. Fredag d 13. lukker vi de gamle spøgelser ud og danse, til traditionel dansk musik akkompagneret af Byggerbanden. De kan få sig et lille glas bolcheshot, drikke øl fra Kasper Brewing og smage vores kulturnatbolche. Der vil være masser af konkurrencer og rig mulighed for at vinde bolcher. Der er bolcheproduktion kl. 18, 19, 20, 21, 22 og 23. 

Hvor: Sømods Bolcher · Nørregade 36 · København K
Hvornår: Den 13. oktober · Fra 18:00 – 00:00
www.soemods-bolcher.dk


Rejsen ud i rummet – Kulturnatten 2023

Vær med, når Dansk Industri tager dig med til det ydre rum til årets Kulturnat, hvor vi blandt andet får besøg af Emma fra Ramasjang. Oplev vores rumudstilling, og bliv klogere på dansk rumindustri, se Industriens Hus indefra, hop med på rundvisning og bliv klogere på, hvad vi laver i DI. Der er gratis Astronaut-is, kaffe og kakao, DJ, krea-workshops, arkadespil og et væld af spændende rumrelaterede aktiviteter.

Hvor: DI i Industriens Hus på Rådhuspladsen
Hvornår: Den 13. oktober · Fra 18:00 – 23:00
www.danskindustri.dk/kulturnatten/


Oplev (u)hyggen i ZOO – Kulturnatten 2023

Gå på opdagelse i Haven, der er forklædt i græskar og spindelvæv og fyldt med spisesteder og oplevelser. Aftenen byder bl.a. på et slimet værksted, hvor du bliver klistret ind i viden om slimede dyr og kan lave din egen slim. Vær også med til at lave græskar til Havens dyr, slå dig løs til silent disco mellem pingviner og kænguruer og se det sjove halloween-show for hele familien.

Hvor: Zoologisk Have
Hvornår: Fra 18:00 – 00:00
www.zoo.dk

Related Articles