IT-Support og løsninger til hele Østerbro

Af Susanne

Østerbrovirksomheden IP-Support er eksperter inden for IT-support og hosting. De klarer det meste fra computerreparationer til avancerede hosting-opgaver og levering af netværks- og wifi-løsninger samt sikkerheds-
og backupløsninger.

IT-sikkerhed er noget, mange af os hverken tænker på eller snakker om i dagligdagen, selvom vi hver dag bruger vores computere og netværk til det meste, og dermed udsætter os selv for fjendtlige angreb i form af virus, malware eller måske ligefrem hackerangreb osv. Eller rettere, vi taler og tænker gerne på det, hvis vi har været udsat for et ødelæggende angreb og computeren er blevet inficeret. Vi bør være mere opmærksomme på vores egen IT-sikkerhed, fortæller ejer Steen H. Jensen fra IT-virksomheden IP-Support, der holder til på hjørnet af Jagtvej og Kanslergade ikke langt fra Østerbrogade. IP-Support tilbyder en bred vifte af ydelser inden for IT-support som eksempel vis sikkerheds- og backupløsninger, reparation og service af computere herunder certificeret Mac support til etablering af sikre netværks-løsninger sammen med en bred vifte af hosting-tjenester m.m.

”Vi er end-to-end leverandør og leverer ikke bare IT og sikkerhedsløsninger men også rådgivning til private og virksomheder. Vi kan stort set det meste, så har virksomheden eller privaten IT-udfordringer, er man altid velkommen til at kontakte os” siger Steen H. Jensen.

Hackerangreb rammer ikke os
Under Coronapandemien har sikkerhedssituationen inden for IT og data lidt under det megen hjemmearbejde, mens IT-udviklingen online på visse områder paradoksalt nok er sprunget adskillige år frem i tiden. ”Mange mindre virksomheder mener, at hacker- og virusangreb er noget, der rammer alle andre end dem selv. De tror ikke, at de på grund af deres størrelse bliver udsat for hackerangreb, men pludselig en dag opdager de, at de er blevet hacket, eller har lidt datatab, hvilket kan have enorme konsekvenser for driften og økonomien,” fortæller Steen H. Jensen og fortsætter: ”Mange mindre virksomheder vælger økonomi fremfor IT-sikkerhed, selvom det ikke koster en formue at forebygge og sikre sig, og langt mere økonomisk rentabelt med effektivt IT- og datasikkerhed end uden.”

Gratis antivirus går ikke i dybden
Mange vælger gratis antivirus, som kun forhindrer de ’lette’ trusler, men som dog slet ikke går i dybden med de mere alvorlige IT-angreb. Det stigende hjemmearbejde i samfundet medfører, at virksomhedernes IT-systemer og computere er ekstra udsat, da der i hjemmet er mange enheder og faktorer, som ofte efterlader dørene åbne for fjendtlige angreb man normalt er beskyttet imod ”hjemme i virksomheden”.

”Hele familien er måske på samme netværk, og så kan der nemt forekomme et hackerangreb. Her kan økonomien let spille en rolle, da det koster at sikre computerne effektivt. Samtidig betyder et effektivt IT-sikker-hedssystem også, at computerens funktionalitet måske udfordres eller begrænses. Her bør man spørge sig selv om, man gerne vil have optimal funktionalitet eller optimal IT-sikkerhed? Når man har været udsat for direkte eller indirekte brud på ens IT-sikkerhed, er det ofte med datatab til følge. Det gælder ikke alle for alle, men en god del brugte ikke lige kræfter på at sikre den sidste del, eller måske valgte de bare en lille udgave af ”sikkerhedspakken”. Det er jo meget logisk for der er jo ingen der har ”hacket firmaet eller privaten før”. Samtidig behøver det ikke at koste mere end 30-100 kr. om måneden for enkeltbrugeren at få en forholdsvis sikker IT-løsning,” siger Steen H. Jensen, som påpeger, at IP-Support leverer IT- og datasikkerhed til både arbejdspladsen og hjemmet. Lige fra professionelle end-to end sikkerhedsløsninger til antivirus og -malwarebeskyttelse samt en bred vifte af hosting-produkter og services.

Se mere på www.ip-support.dk

Stor viden og passion for IT
IP-Support har 10 år på bagen på Østerbro og leverer IT-løsninger til mange Østerbro-virksomheder og private i området. Virksomheden leverer en bred vifte af nødvendige IT-support, IT-løsninger og tjenester i samarbejde med deres eksterne partnere. Alle medarbejdere er uddannet inden for IT, og de har både en stærk passion og god erfaring med området.

IP-Support · Jagtvej 208 · Tlf. 60 53 61 10 · www.ip-support.dk

Related Articles