Ingen opgave er for lille, intet projekt er for stort

Af Susanne

Dit byggemarked på Østerbro – og det var her det hele begyndte. Vores lokale trælast i Randersgade tilbyder træ og byggematerialer til små og store opgaver.

Erfaring
Øbro Træ har været byens trælast siden 1940. “Det gør os lidt anderledes end andre byggemarkeder i København. Vi ved, at godt begyndt er halvt fuldendt, og de gode materialer er medvirkende til det gode resultat. Og vores erfarne medarbejdere kan rådgive dig om det rette valg eller bidrage til den gode ide – og tager sig god tid til det. Uanset om du er amatør eller professionel. Bare du, som vi, er godt gammeldags bidt af håndværk”, fortæller Almir Vojnikovic, Øbro Træ’s afdelingsdirektør.

Bredt sortiment
“Øbro Træ i Randersgade er din trælast tæt på. Vi har byens bedste sortiment i træ og leverer stort set alle former for materialer til ombygning, større og mindre renoveringer og udbygning af din bolig. Og så fører vi både isenkram, låse og andet tilbehør og alle de kendte mærker i kvalitetsværktøj til konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af værktøjsmaskiner udstillet i butikken, så du kan se, røre og prøve det før du køber”.

Aktuelle tilbud
Du kan altid finde aktuelle tilbud i butikken på Randersgade eller på onlineshoppen, wood-online.dk

Rådgivning
“Som kunde skal du være sikker på, at du har fået det rigtige med i købet, og til den rigtige pris. Derfor vil du altid opleve, at vi godt kan lide at spørge. Den gode snak giver os mulighed for at rådgive dig og finde eventuelle alternative løsninger, som kan forbedre din økonomi i projektet”,  fortæller Almir.

Historie og nostalgi
Øbro Træ er den sidste såkaldte ’baggårdstømmerhandel, som fra sin begyndelse og frem til 1970 var et almindeligt syn i det københavnske handelsliv. Baggården emmer af nostalgi og dén her helt specielle duft af kvalitetstræ, som vi ikke kan få nok af – og du går næppe herfra uden lysten til at gå i gang med et eller andet byggeprojekt.

Under alle omstændigheder er Øbro Træ’s baggård så absolut et besøg værd.

Udvidet sortiment
I Øbro Træ’s udvidede sortiment finder du:
Maling fra Dyrup · Grille fra Napoleon · Gas fra Cosan
Plankeborde · Bænke · Hylder i eg

NY LEDELSE
Almir Vojnikovic har været ansvarlig for driften af butikken de seneste 10 år og er afdelingsdirektør. Målsætningen er, at trælasten skal forblive den samme, dog med et mere moderne tvist, og udvidet sortiment.


ØBRO TRÆ ØSTERBRO · Randersgade 23-27 · 2100 Ø · Tlf. 39 16 20 00 · Man-fre: 07:00-17:00 · Lør: 09:30-14:30 · Søndag lukket · www.obro-tra.dk

Related Articles