Homie – en ven af huset

Af Susanne

Siden 2020 har Homie Håndværkerservice istandsat lejelejligheder i hele Københavnsområdet og sikret, at københavnerne får deres depositum tilbage, når de flytter.

N år man fraflytter sin lejelejlighed, skal man være sikker på, at lejligheden fremstår pæn og vedligeholdt. Det er lejerens ansvar, så hvis man skal sikre sig at få sit depositum tilbage, må der ikke være skader i lejligheden. Bliver der registreret skader, kan det ske, at man mister en del af sit depositum. Denne regel skyldes lejeloven. Og hvis ens lejekontrakt er fra efter den 1. juni 2015, så skal man lave normal vedligeholdelse og sikre, at lejligheden ikke bliver beskadiget. Kort sagt skal lejligheden være i samme stand, som den var ved indflytningen.

Homie blev startet af tre tilflyttere fra Fyn, som havde stået i flere flyttesituationer, hvor de mistede deres depositum. Derfor startede de Homie Håndværkerservice i en Ford Transit, som i starten også fungerede som kontor. I dag har de nu kontor på Tuborg Parkvej 3 med 17 fuldtidsansatte og 8 varevogne.

“Vi valgte at etablere Homie Håndværkerservice med et klart mål om at hjælpe lejere med at gøre flytteprocessen nem, tryg og bekymringsfri.

Gennem mange års erfaring med egne håndværker-og rengøringsfirmaer var vi godt klædt på til hurtigt at få vores virksomhed op at køre. Og der har åbenbart været et behov for vores service. Siden vi startede, er vi vokset fra 3 til 17 medarbejdere, der hjælper kunder i blandt andet Østerbro, Nordhavn, Gentofte og Hellerup med istandsættelse af ejendomme. Heldigvis er vores arbejde blevet godt modtaget både blandt private og erhverv,” siger Mads Jensen, partner i Homie.

Sparer tid og penge
“Vi sørger for, at kundernes lejebolig bliver godkendt ved fraflytningssynet. Vi sikrer, at man kan spare både tid og penge, slippe for at koordinere med diverse faggrupper og er garanteret et resultat, som udlejeren vil være tilfreds med. Vi har en fast prisgaranti, der sikrer, at man aldrig betaler mere end tilbuddet, man har godkendt. Derfor får man altid sit depositum tilbage, når man vælger Homie,” siger Mads Jensen.

Homie har ansatte fra eller samarbejde med alle håndværkerfaggrupperne, så alle arbejdsopgaver er dækket ind, og du som lejer slipper for besværet med at koordinere. Homie hjælper københavnerne med alt fra små lejligheder til store huse såvel som opgaver i badeværel-ser, køkkener eller hvad end problemet nu skulle være. Homie håndterer endda i dag også totalentrepriser.

Brug vedligeholdelseskonto
Mads Jensen gør også opmærksom på, at når man bor i lejebolig på eksempelvis Østerbro, har man ofte en vedligeholdelseskonto som en del af lejekontrakten. Den kan man anvende til for eksempel maling og gulvafslibning af lejligheden.

“Mange ved desværre ikke, at man skal gøre brug af den, inden man opsiger lejligheden. Så hvis man bor i en gammel lejlighed og overvejer at flytte – eller bare er træt af at se på helligdage, slidte gulve eller andet – kan man tage kontakt til os og få renoveret lejligheden for pengene på vedligeholdelseskontoen.”

Nye naboer · 10% på alt malerarbejde
Da Homie lige er flyttet til nærområdet, nemlig Hellerup, vil de gerne tilbyde alle læsere af Mit Østerbro 10% rabat på alt malerarbejde på Østerbro.Alt, hvad du skal gøre for at få dine 10% rabat, er blot at nævne Mit Østerbro, når du kontakter dem. Det gælder dog om at være hurtig – rabatten gælder nemlig kun bookinger lavet i april.


HOMIE · Vestergade 18C, 2. sal. · 1456 København K · Tf. 30 30 00 22 · www.homie.nu

Related Articles