Altansejl skaber hyggelige uderum

Af Susanne

Østerbrovirksomheden maaho laver håndlavede altansejl efter mål. De skræddersyede altansejl er vejrbestandige og gennemfarvede, så de ikke falmer i solen, og de fås i et utal af flotte farver.

Hvis man er så heldig, at man har en lejlighed med altan, kan man få sig et skønt uderum. Dog kan man i forbindelse med altanen opleve et ønske om mere privatliv og læ. Afhængig af altanens konstruktion, kan man få skabt sig en hyggelig altan med mere privatliv og mere læ for vind og kulde, hvis man benytter et altansejl.

Østerbrovirksomheden maaho er specialister i skræddersyede altansejl, som de producerer på deres egen systue. Alle deres altansejl er designet efter nøjagtig opmåling i den givne opgave. Hvis man ønsker at anskaffe sig et altansejl fra maaho, tilbyder virksomheden, at man gratis kan bestille en eller flere stofprøver på deres hjemmeside maaho.com, fortæller Morten Mark, direktør. “Så kan man mærke kvaliteten og se stoffet i sin bolig. Næste skridt er så at måle størrelsen på altanen op. Det kan man selv gøre, eller man kan mod betaling vælge at lade os stå for opmålingen. For at gøre det lettere selv at måle op, demonstrerer flere videoer på vores hjemmeside, hvordan opmålingen udføres.

Derefter er det bare at bestille den ønskede løsning, hvorefter vi leverer inden for 7-11 hverdage. Når altansejlet skal monteres, kan man ligesom med opmålingen selv vælge at gøre det eller lade os stå for arbejdet,” siger Morten Mark.

Bæredygtighed i fokus
Hos maaho strækker de sig, så langt de kan, efter økologiske og miljørigtige midler, når de skaber deres produkter. Det gælder for deres altansejl, men også deres lækre duge, sengetøj og solsejl m.fl., som alle er sunde, bære- dygtige tekstiler. Altansejlene fås i enten almindeligt stof, der er god-kendt til OEKO-TEX, som er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler eller i GREEN stof, som gør en forskel for miljøet. De er med til at reducere byens forurening, da stoffet er behandlet med en finish, der renser stoffet samt luften omkring ved hjælp af fotokatalyse. “GREEN stof er en fantastisk mulighed for vores kunder at gøre noget godt for miljøet,” påpeger Morten Mark.

Alle maaho’s altansejl er vejrbestandige og gennemfarvede, så de ikke falmer i solen. De er desuden behandlet, så de er smuds- og vandafvisende – og der er 10 års garanti på altansejlene. Hvis sejlene er blevet lidt smudsige, kan det let fjernes med en fugtig klud, fortæller Morten Mark. Man kan få altansejl i rigtig mange farver hos maaho, så man kan få lige den udgave af et fantastisk uderum på altanen, man drømmer om.


maaho · Østbanegade 3 · Tlf. 92 45 60 00 www.maaho.com

Related Articles