Nyd livet på Dag H i eftermiddagssolen og til en hyggelig aften

Af Susanne

Dag H er stedet for dig, der vil have lækker mad, god kaffe, solskin og nyde den gode stemning på Østerbro.

Dag H ligger midt på Lille Trianglen med udsigt til både Sortedams sø, Dag Hammarskjölds Allé og Østerbros smukke bygninger. Her er der både plads til at mødes over en kop kaffe eller en lækker middag. Du kan fange solen og nyde den hele dagen på Dag H store udendørsterrasse, hvor du bliver mødt af smilende tjenere og god stemning. De perfekte rammer for både et pusterum, en festlig aften, en første date eller en super lækker middag med et bredt vinkort.

“Vi ønsker, at Dag H kan anvendes på alle tidspunkter af dagen og til mange anledninger, hele året rundt. Vi har derfor valgt et bredt menukort, der spænder over morgenmad, brunch, frokostretter eller tidlig hovedret til mødet med en forretningsforbindelse og mange muligheder til aften. Vi ønsker ikke blot at være en cafe, men et spisested, hvor vores gæster benytter stedet til at nyde en lækker middag om aftenen, om det er til en-,to-, tre-retters eller blot et glas vin og lidt side orders. På Dag H ønsker vi, at have vores døre åbne for gæster til alle anledninger,” fortæller Kathrine Fløe fra Dag H.

Charcuteri og vin i eftermiddagssolen
Trænger du til en let og smagfuld servering og et glas vin, så kan du på Dag H få dine ønsker opfyldt. Med et tapasbræt kan du tilfredsstille dine smagsløg med både serrano, fennikelpølse, grillet artiskok, udvalgte tapenader og andre lækkerier. Dertil kan du vælge et glas vin fra vinkortet.

Hele sommerhalvåret kan du med garanti finde et solspot, hvor du kan lande efter en dag på farten og nyde de lækre smage og det store udvalg, som Dag H byder på. Hvis du ender med at vælge en kold dag eller bliver siddende til solen er gået ned, så kan du finde varme ved de mange varmelamper, som sørger for at holde temperaturen oppe for alle de spisende og drikkende gæster på terrassen – ligesom du selvfølgelig altid er velkommen til at låne et tæppe på Dag H.

En aftenmenu som gør det svært at vælge
Heller ikke om aftenen går du forgæves på Dag H. Et enkelt kig på menukortet, og du kan være sikker på, at dine tænder løber i vand og du har lyst til at bestille én af hver. Udvalget af forretter gør det ikke nemt at vælge, for hvem kan for eksempel vælge mellem kammuslinger, tuntatar eller tomatsalat med perlemozzarella?

Når du bevæger dig videre til hovedretterne, står du i samme dilemma, for her er det retter som “Tatar frit” med trøffelcreme, radiser, sennepsfrø og kartoffelchips, der kæmper om pladsen med “Grillet tun” – en perfekt grillet tun bøf serveret med avocadocreme, sprød salat, grillet citron og miso. For ikke at tale om den populære “Hummer pasta” – linguine pasta med cremet bisque, grillet jomfruhummer og årstidens grønt. Løsningen må være at besøge Dag H så mange gange, at du kan spise dig igennem samtlige retter på menukortet, mens du nyder solen og et dejligt glas vin. Der er også tænkt på børnene, da menukortet blev sammensat, så de kan vælge mellem børnevenlige og velsmagende retter.

Dag H danner rammerne om jeres særlige dag
Ønsker du at holde et arrangement, fordi I skal fejre en særlig dag eller trænger til at samle den store familie eller vennegruppen, kan du også bruge Dag H. De smukke lokaler kan danne rammerne om jeres særlige dag, og I kan få serveret enten familystyle brunch, smørrebrødsbuffet eller en udvalgt menu med tilhørende vinmenu. Jeres behov og ønsker for dagen kan blive imødekommet og opfyldt hos Dag H uanset hvad anledningen er.

Åbningstider
Mandag kl. 09:30 – 22:00
​Tirsdag kl. 09:30 – 22:00
Onsdag kl. 09:30 – 23:00
Torsdag kl. 09:30 – 23:30
​Fredag kl. 09:30 – 24:00
Lørdag kl. 09:30 – 24:00
Søndag kl. 09:30 – 18:00

Du er velkommen til at kontakte event@samadholding.dk hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et festligt arrangement. De sammensætter sammen med dig en uforglemmelig dag med høj kvalitet og udvalgte serveringer.


Dag H Dag Hammerskjölds Allé 38 · Tlf. 35 27 63 00
www.dagh.dk · Event@samadholding.dk

Related Articles