Online byggemarked gør dit byggeprojekt til virkelighed

Af Susanne

Online byggemarkedet Wood-Online.dk leverer kvalitetsbyggematerialer til hele landet og har blandt andet en stor omsætning i Odsherred, hvor de leverer materialer til de mange spændende sommerhusprojekter.

Det er som bekendt forår, og nu skal der for alvor ske noget med det skønne udeliv, der hører til et sommerhus. Det kan være, at din træterrasse er blevet slidt og træt, malingen på husets facade trænger til at blive frisket op, læhegnet skal repareres, taget skal fikses, eller grillen skal udskiftes. Uanset hvad er der nok at tage fat på, for ikke at tale om alt det, der måske også skal ordnes inde i sommerhuset.

Og her er selvgjort velgjort, hvis ellers materialerne er af en ordentlig kvalitet. Som de for eksempel er, når de kommer fra en velrenommeret online tømmerhandel som Wood-Online. Her finder du et kæmpe udvalg af byggematerialer til håndværk og gør-det-selv-arbejde derhjemme. Wood-Online.dk sætter en ære i at kunne assistere sine kunder med det bedste inden for materialer til alle slags byggeprojekter.

Hvis man køber sine materialer hos det landsdækkende online byggemarked, får man en række fordele. For det første har de meget konkurrencedygtige priser, og for det andet er det utroligt nemt og enkelt at handle der, da bestillingen kan foregå hjemme i sofaen eller i hængekøjen.

For det tredje får man varerne leveret lige til døren i et effektivt leveringssystem, og for det fjerde får man en professionel, kompetent hjælp og service fra deres erfarne medarbejdere. Wood-Online.dk er en del af Øbro Træ, som har mere end 80 års erfaring inden for branchen.

Skræddersyet leveringsprogram
Wood-Online har et skræddersyet leveringsprogram, som i bund og grund betyder, at i jo bedre tid, man bestiller sine varer, jo billigere bliver det at få varerne leveret til døren. Den store fordel ved at bestille sine varer i god tid medfører selvfølgelig ikke, at Wood-Online ikke også kan levere varer med kort varsel; det er dog til en lidt højere fragtpris. “På vores hjemmeside har vi synliggjort, hvordan priserne er i forhold til, når man bestiller i god tid, og når man bestiller i mindre god tid, så ingen er i tvivl om, hvad det koster at få tingene leveret samt andre gebyrer,” oplyser Jesper Plugge fra Wood-Online.dk.

Det rette sted på det rette tidspunkt
En stor del af det at købe varer hos Wood-Online.dk handler om at få tingene leveret det rette sted på det rette tidspunkt. Det har de stor erfaring i, blandt andet fordi de har egne chauffører, der har beskæftiget sig med området i mange år. Logistik er blevet en afgørende faktor for at drive moderne trælasthandel. Virksomheden har derfor ansat specialister med lang erfaring i pakning og levering af byggematerialer, som betyder, at de laver meget få fejl i deres logistik – til gavn for kunderne.


Wood-Online.dk · Kattegatvej 8 · 2150 Nordhavn · Tlf. 39 16 19 99 · www.wood-online.dk

Related Articles