Grønne mæglere med stort lokalt kendskab

Af Susanne

Med en central beliggenhed i Odsherred, et stort lokalt kendskab og en grøn profil, er RealMæglerne Odsherred klar til at hjælpe med personlig og kompetent rådgivning ved enhver ejendomshandel.

Odsherred er Danmarks største sommerhuskommune og har en fantastisk natur med masser af vand, strand og skov. “Vi kan tydeligt mærke, at området er meget eftertragtet. Mange kommer hertil fra eksempelvis Nordsjælland, fordi de kan se, at vi har en skøn natur, et rigt kulturliv og at der sker en masse aktiviteter i løbet af sommeren. Og så får man jo meget mere sommerhus for pengene i Odsherred end i Nordsjælland,” fortæller Tina Pilegaard, indehaver af RealMæglerne Odsherred. Hun tilføjer, at det jo heller ikke trækker ned, at Odsherred kun er en times kørsel fra København.

RealMæglerne Odsherred formidler blandt andet salg af fritidshuse og har masser at lave, da sommerhussalget er vokset meget de senere år. Det er der mange årsager til. Men udover Odsherreds store popularitet og coronapandemiens indflydelse i de forløbne år, bruger stadigt flere deres sommerhus hele året som en slags landvilla. Men der er faktisk også andre muligheder end køb af et fritidshus, hvis man ønsker at have et sted, hvor man kan slappe af og nyde sommerens sol og varme i det nordvestlige Sjælland, fortæller Tina Pilegaard.

“Køber man en villa i en landzone, kan man købe den som flexbolig, hvilket indebærer, at man kan bruge den på fritidshuslignende vilkår. Købere af flexbolig kan siden på sigt flytte fast til Odsherred, når de for eksempel engang ikke ønsker at arbejde mere. Så en flexbolig giver endnu flere muligheder for at erhverve sig en fritidsbolig i Odsherred,” siger hun.

Butik i Rørvig og i Vig
RealMæglerne Odsherred er lokalt forankret, da alle medarbejderne bor i Odsherred. De kender derfor området ned til mindste detalje både geografisk og med hensyn til boligmarkedet og priserne. “Her er ikke kun smuk natur, men også et utroligt gæstfrit folkefærd, der byder dig velkommen, når du, som mig, vælger at rive teltpælene op og flytte herud. Hos RealMæglerne gør vi meget ud af at matche de rigtige mennesker med de rigtige ejendomme for at tilgodese og dække de behov, den enkelte har. Vi er altid lydhøre over for ønsker, og vi tager vores opgaver meget personligt, hvad enten man ønsker at sælge sin ejendom eller ønsker at finde den rigtige bolig til ens familie,” siger Tina Pilegaard.

Hos RealMæglerne ved de godt, at alle bolighandler ikke er ens. Derfor synes de, at man skal have muligheden for at sammensætte sit boligsalg, så det passer bedst muligt til sælger og sælgers bolig. “Vi tilbyder salær-pakkerne grøn og blå. Sælgerne vælger selv hvilken – og hos os kan man selv sammensætte hvilke ydelser, man gerne vil have. Der er jo forskel på husene, så derfor skal salær heller ikke være det samme, men sammensættes efter behov. Huse er jo lige så individuelle og forskellige som deres mennesker, så behovet er forskelligt,” siger Tina Pilegaard.

Grøn Bolighandel
Som ejendomsmægler og som virksomhed er det, ifølge Tina Pilegaard, vigtigt også at tænke miljøet med ind den daglige forretning og være med til at gøre noget for klimaet. Med Grøn Bolighandel lader de kunderne tage stilling til, om de sammen med RealMæglerne skal gøre noget for klimaet. “Hvis man vælger at sælge sin bolig på den grønne måde, skærer vi print helt væk, anvender miljøvenlige ’til salg’ skilte og tænker grønt, hvor vi kan. Vi kunne sikkert gøre meget mere, men Grøn Bolighandel er et skridt på vejen,” fremhæver Tina Pilegaard. I april 2020 startede RealMæglerne beplantningen af 8,2 hektar Folkeskov ved Tune mellem Greve og Roskilde. Her planter de to træer for hver bolighandel, de laver. Et for køber og et for sælger. RealMægler Folkeskoven er blevet til i tæt samarbejde med Naturstyrelsen og Growing Trees Network Foundation. 

Derudover har de også ’Min Klimaberegner’, hvor målet er, at de gerne vil inspirere og hjælpe boligejerne til at vælge de rigtige løsninger, når boligen skal energiforbedres. Derfor har de en “klimaberegner” på alle sager på deres hjemmeside, www.realmeaglerne.dk, hvor der er et gyldigt energimærke. Udover at Tina Pilegaard og hendes ansatte kan tilbyde et rigtig godt lokalkendskab, grønne bolighandler, en masse fantastiske fritidshuse og muligheden for at købe en flexbolig i et smukt område, tager de et salg personligt hver eneste gang: “Vi sætter virkelig en ære i at opfylde folks boligdrømme, og egentlig ser vi os ikke som sælgere, men som rådgi-vere,” slutter Tina Pilegaard.


RealMæglerne Odsherred
Vig Hovedgade 41 · 4560 Vig · Rørvig · Bagerstræde 6 · 4581 Rørvig
Tlf. 69 100 101 · www.realmaeglerne.dk

Related Articles