Få opfyldt dine havedrømme hos Odsherreds største planteskole Gartnergården

Af Susanne

Hos den familiedrevne planteskole Gartnergården Odsherred finder du både blomster, planter og gode råd om pasning. Planteskolen, der ligger nord for Vig i Odsherred, har eksisteret siden 1989.

Planteskolen er ejet og drevet af ægteparret Lone Vive og Carsten Nielsen, og de er altid klar til at dele ud af deres viden og erfaring. Med mange års erfaring fra branchen kan de hjælpe dig med svar på det meste vedrørende planter, blomster og træer. Som sommerhusejer er det ikke sikkert, at du har erfaring med at plante eller passe planter, og derfor er den service, som du bliver tilbudt hos Gartnergården helt uundværlig. “Hos os får du god og ærlig service, vi bilder ikke folk noget ind”, fortæller Carsten.

Noget for enhver smag
Gartnergården er Odsherreds største planteskole, og det betyder, at du sjældent går forgæves, når du er på jagt efter noget, der passer præcis til din have. I gartnergårdens drivhus på over 5000 m2 og på det store udeareal kan du både finde det, du leder efter og falde over planter, blom-ster og træer, som du ikke vidste, at du manglede. Du har også mulighed for at booke en gartner til beplantning. Bare spørg Lone og Carsten, så hjælper de dig med dine ønsker.

Professionel rådgivning og kvalitetsplanter
Lone og Carsten går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller den rådgivning, som de tilbyder alle kunder. Som en kæmpe fordel ved at handle hos planteskolen Gartnergården, får du nemlig professionel rådgivning med i din handel ganske gratis. På den måde undgår du fejlkøb og får i stedet en smuk og blomstrende have. Du kan kun købe kvalitet hos Gartnergården. Det betyder, at du får sunde, robuste og flotte planter, som holder længe og derved giver dig nydelse i lang tid. “Størstedelen af vores forårs- og sommerblomster producerer vi selv”, fortæller Lone, og Lone og Carsten og er stolte af den kvalitet, som de kan tilbyde deres kunder.

Gode priser og stort udvalg
Det er vigtigt for Lone og Carsten, at mange har mulighed for at købe kvalitetsplanter hos dem. Derfor gør de hvad de kan, for at holde priserne i bund – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Efter at have været så mange år i branchen, har de opbygget gode kontakter til leverandører. Det gør også, at du hos Gartnergården har mulighed for at få leveret dine helt specielle ønsker på kortere tid end andre steder.

Gårdbutik og lækkerier
Det er ikke kun planter, du kan købe hos Gårtnergården. Du finder nemlig også en lille gårdbutik, hvor du kan købe hjemmelavet æblemost fra Gartnergården. Du har også selv mulighed for at samle dine egne æbler og medbringe dem til Gartnergården fredag i uge 42. Der kommer nemlig et mobilt mosteri, og her kan du få mostet alle dine æbler og køre hjem med flasker fulde af sund og læskende æblemost lavet på dine egne æbler. Du finder også et stort udvalg af krukker, jord og gødning. Det betyder, at du har det hele samlet et sted og kan tage derfra med både noget til haven og til dig selv. Du har også mulighed for at købe gavekort, hvis du ønsker at glæde andre med et besøg hos Gartnergården.

Hvis du er sommerhusejer og skal bruge planter – uanset hvilke typer – så skal et besøg hos Gartnergården stå øverst på din liste. De kan hjælpe med at forvandle din have til en blomstrende oase, hvor du kan nyde foråret og sommeren.

Her kan du finde alt inden for planter, blomster, tilbehør og træer til haven og drivhuset.

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 08.-17.30 · Weekend og helligdage kl. 09.00-16.00


Planteskolen Gartnergården · Odsherredvej 5 · 4572 Nørre Asmindrup · Tlf. 20 28 64 48

Related Articles