Et stærkt samarbejde der flytter grænser

Af Susanne

Da Pelican Self Storage og Express-Flyt teamede up for knap otte år siden, var målet ikke blot at kunne tilbyde kunderne en samlet løsning. Man ønskede også at gøre det med en service ud over det sædvanlige.

Hver eneste måned skifter en stor del af byens boliger ejere og lejere. Uanset om de flytter til noget større eller mindre, fra kælder til kvist, flytter sammen eller for sig selv, om det er dig, hele familien eller blot ungerne der flyver fra reden, så er fælles for dem alle, at de flytter. Med alt deres habengut, børn, hunde og modulsofaer.

”Der er nok at holde styr på i forbindelse med en flytning. Alene det at få flyttekasser nok hjem på matriklen kan være en udfordring i sig selv – ikke mindst, hvis man ikke har bil, men skal balancere dem hjem på sin 2-hjulede. Med vores løsning ønsker vi at give vores kunder muligheden for at dække hele deres behov i forbindelse med en flytning – at flytte uden stress. Ganske enkelt fordi vi kan tilbyde, at stå for det hele, forklarer Rune Petersen, Chief Commercial Officer i Pelican Self Storage og han bakkes op af Jesper Pihl. Manden bag Express-Flyt, byens foretrukne flyttefirma:

”Med dette samarbejde ønsker vi at gøre det endnu nemmere for vores kunder ved at hjælpe dem sikkert fra start til slut. Uanset om der er tale om små eller store flytteopgaver”, forklarer Jesper ”Så ud over selve flytningen af deres møbler og ejendele fra A til B og opbevaring af kundernes møbler og ejendele, kan vi også hjælpe med alt fra flyttekasser og leje af trailer., hvis der er behov for det,” forklarer Rune.

En ganske usædvanlig service

Det er hele essensen af samarbejdet mellem Pelican Self Storage og Express-Flyt. Nemlig at levere en service ud over det sædvanlige. Og ikke mindst ud over det forventelige.

Og netop derfor bringer Express-Flyt også, én gang om ugen, flyttekasser ud til deres kunder, såfremt de ønsker
dette, ligesom de også bidrager til renligholdelsen af arealerne i og omkring Pelican Self Storage. Men servicen
rækker længere end det. Med mere end 100.000 Pelican kunder gennem tiden på tværs af landegrænser, og 1.800
årlige flytninger i samarbejde med Pelican Selv Storage, kan det ikke undgås, at der sker uheld. Men i stedet for at
ærgre sig, gælder det i stedt for at håndtere det korrekt, forklarer Jesper: ”Er der røget en rude i vitrineskabet eller kommet en ridse i kommoden, så tager vi os også at det,” siger han og fortsætter: ”Der kan jo altid ske uheld i forbindelse med en ud- eller indflytning, men i stedet for at være ligeglade med det, så vælger vi i stedet at håndtere det. At reagere på det. Det kan alt andet lige altid betale sig. Så er skaden sket, så yder vi gerne lidt ekstra og finder en løsning til glæde for alle. Det er en naturlig del af vores service – også selv om det skulle koste lidt ekstra i den sidste ende,” siger Jesper.

Perfekt opbevaring – god pris

En anden side af den gode service, som stadigt flere sværger til, når de er på udkig efter et firma til at varetage flytningen og vælger netop Express-Flyt, er den faste, lave timepris, samt det absolutte fravær af tillæg, som ellers lader til at være comme il faut i flyttebranchen. Men ikke her:

”Vi er stolte af, at kunne sige, at vi tager en fast, billig timepris. I stedet tilbyder vi en løsning, der giver kunderne ro i maven, for hos os er et ord et ord. Vi holder altid hvad vi lover og i de i alt 12 år år vi har drevet forretning – heraf otte i samarbejde med Pelican Self Storage – er vi endnu ikke udeblevet fra en aftale. Det er afgørende for vores kunder, at de kan stole på os –  og det er ikke mindst afgørende for vores virksomheds overlevelse.”

Det fugtige kælderrums alternativ

Kunderne tæller primært private der skal flytte, men også folk der blot har brug for et sted at opbevare deres ting. Med den høje kvadratmeterpris i København, er der mange, der bor på forholdsvis lidt plads – og når det minimalistiske kælderrum er fyldt til bristepunktet, kan der være brug for at opbevare dele af hjemmet et andet sted. Og her er Pelicans opbevaringsløsninger et godt alternativ til ofte fugtige kældre og utætte loftsrum.

”Hos os opbevares alt 100% korrekt i nye, moderne faciliteter uden risiko for eksempelvis fugtskader.
Vores lokaler er rene, lyse og imødekommende og så er de bemandet med et dygtigt personale, der altid sørger for at yde den bedste service for vores kunder. Dertil kommer den klare fordel, at vores lokationer oftest ligger tæt på vores kunder – med hele to på Østerbro alene – så de ikke skal langt for at se til eller hente nogle af deres ting, hvis der opstår behov for dette,” siger Rune.

Både han og Jesper er enige om, at samarbejdet mellem Pelican Self Storage og Express-Flyt er en fordel for alle – ikke mindst kunderne som man med denne løsning deles om.

”Begge virksomheder har mange års erfaring både hver for sig og sammen, og det er en stor sikkerhed for vores kunderne. Det giver en vis tryghed, at vi har været på markedet så længe, og at vi vil være her mange år endnu, hvis det står til os,” slutter de samstemmende. 


Pelican Selfstorage tlf. 80 20 70 400 ·  www.pelicanselfstorage.dk
Express-flyt
tlf. 25 17 76 20 · www.express-flyt.dk

Related Articles