Din VVS-hjælp i nøden

Af Susanne

Når uheldet er ude, eller når dit gamle badeværelse i lejligheden skal renoveres, er Schlæger Gruppens VVS-afdeling klar til at hjælpe og løse problemerne. De har nemlig stor erfaring med alle slags opgaver inden for VVS-området, herunder opgaver i ældre ejendomme med komplicerede VVS-installationer.

Vi er gode til at løse opgaverne for kunderne, uanset om opgaverne er store eller små. Mange af vores serviceopgaver er såkaldte problemopgaver, som andre har forsøgt at løse, men som de ikke har kunnet løse. Det kan vi. Jeg kan ikke komme på en opgave, som en medarbejder i vores kompetente team ikke kan klare,” siger Lars Kristiansen, leder af Schlæger Gruppens VVS-afdeling. Schlæger Gruppen er en kvalitetsbevidst virksomhed, som udover VVS-arbejdet, udfører opgaver indenfor murer-, tømrer-, maler- og glarmesterarbejde. De har samlet faglært personale fra fem forskellige faggrupper under samme tag, og familiefællesskabet betyder, at de kan tilbyde totalentreprise uden forhindringer, forsinkelser
og fordyrende løsninger.

Stærke i badeværelserenovering
Virksomhedens VVS-afdeling er din hjælp i nøden, hvis du blandt andet bor i på Østerbro og Storkøbenhavn, hvor de altid er klar til at rykke ud og hjælpe. VVS-installatørerne hos Schlæger Gruppen gør sig meget i renovering og især i badeværelsesrenovering, hvor det ikke bare lige er perler på en snor i forhold til løsningen, især i de lidt ældre ejendomme i København, påpeger Lars Kristiansen.


”Det kan sagtens være særdeles komplicerede opgaver, hvor det er en fordel, hvis man er lidt åbensindet og kan se mulighederne. Én ting er, hvordan tingene ser ud, når vi står og kigger på opgaven sammen med kunden, men lige så snart, vi får åbnet op ind til installationerne, er det som oftest helt anderledes. Østerbro- og københavnerlejligheder er ikke simpelt betonbyggeri, der er stort set ingen lejligheder, som er ens, og der er næsten nyt og anderledes udstyr i lejligheden hver gang. Det er ikke nødvendigvis noget, vi ikke har set før, men i en opgang ser alle lejligheder forskellige ud. Vi har masser af værdifuld erfaring med netop dette og finder altid en optimal løsning, for hvad vi skal gøre for at finde den rette løsning ” siger han.

Glade for en fast pris
Når Schlæger Gruppen løser en opgave, gør virksomheden altid meget ud af at informere kunden om forløbet, så folk ved, hvad der skal ske i processen. En anden af deres stærke sider er, at når de giver kunden et tilbud, så er det prisen. ”Det er kun, når kunden beder om en ekstra ydelse, at der ændres i prisen. Den faste pris er der mange, som er rigtig glade for,” siger Lars Kristiansen.

Mange af de ting, VVS-installatørerne laver på et bade-værelse, bliver ’lukket inde’, når badeværelset er færdigt. Derfor skal arbejdet meget gerne være i orden første gang, så man ikke skal til at ændre på noget og lukke det hele op igen. ”Jeg synes, vi er dygtige til at vejlede kunderne. Når jeg vurderer et badeværelse, kan jeg se mulighederne, fordi jeg beskæftiger mig så meget med området. Derfor hjælper vi kunden med at belyse de mulige løsninger og sørger for, at vedkommende er klædt på til at tage en valg. Vi har eksempelvis på et ekstremt lille badeværelse på nærmest ingen kvadratmeter fået plads til en 80 x 80 cm brusekabine, væghængt toilet og vask m.m., så mange ting kan lade sig gøre, hvis man laver tingene på den rigtige måde,” forklarer Lars Kristiansen.

Forskellige aftaler og serviceordninger
Hvis man har brug for akut VVS-hjælp, kan større kunder, som f.eks. en boligforening, virksomhed eller lignende, tegne en døgnvagtsaftale hele året rundt med Schlæger Gruppens VVS-afdeling. Hvis eksempelvis afløbet stopper juleaften, varmen forsvinder, eller gasfyret står af, kører VVS-folkene ud og løser problemet i løbet af få timer. ”Når det gælder akutte problemer hos private, er der ikke nogen faste aftaler, men de er meget velkomne til at ringe til os, hvis de har akut behov. Vi har dog mange faste serviceaftaler hos private som eksempelvis årlige tjek af varmeanlæg, gasfyr, fjernvarme eller en varmtvandsbeholder,” siger Lars Kristiansen, der har en baggrund som leder i et andet VVS-firma og som selvstændig. Han startede VVS-afdelingen i Schlæger Gruppen for 5-6 år siden, og fik hurtig succes med afdelingen. ”Kunderne bliver i hvert fald ved med at ringe til os. Det skyldes måske, at vi giver dem en service, de normalt ikke får andre steder. Inden vi går i gang med en opgave, har vi en grundig gennemgang med kunden, så vi har den samme forventning til, hvad der skal laves. Derfor er det så vigtigt, at kunden er med hele vejen igennem processen. Et andet vigtigt aspekt er, at der altid er ryddet op, når vi er færdige med opgaven. Vi bruger meget tid på at lære vores folk, at der skal være pænt og rent, når opgaven er løst,” slutter Lars Kristiansen.

Schlæger Gruppens VVS-afdeling kan blandt andet hjælpe med:
● Installation af varmestyring
● Badeværelsesrenovering
● Opsætning af nye anlæg
● Udskiftning af rør og faldstammer
● Tjek af dine VVS-installationer
● Udskiftning af blandingsbatteri og utætte vandrør
● Reparation og renovering af installationer
● Installation af VVS i nybyggeri


Schlæger Gruppen
Vennemindevej 74 · 2100 Ø · Tlf. 44 84 88 88 · www.schlæger.dk

Related Articles