Store drømme i små rum

Af Susanne

Går man med drømmen om boligmæssigt forstadsliebhaveri og grandiositet, men er begrænset af en lille lejlighed på indre Østerbro, skal man ikke fortvivle. For Byens Fliser & Sanitet på Bernstorffsvej 69 i Hellerup, få spytklatter fra ydre Østerbro, har svaret på dine mest eksklusive indretningsdrømme, når det kommer til nyt badeværelse.

I følge Byens Fliser & Sanitets direktør Stine B. Overgaard, har flisebranchen ændret sig markant over årene, hvor man i gamle dage måtte underlægge sig det faktum, at småt var småt. Men i dag kan småt også være stort. Fliser fås i alle størrelser, fra bitte små til kæmpe store. Og med den helt rigtige rådgivning og designekspertise fra Byens Fliser & Sanitet kan du nemt forvandle et lille badeværelse på indre Østerbro til et smukt og funktionelt vådrum med blot én enkelt kæmpe flise på gulvet, et unidrain, og et væghængt minitoilet.

”Sådan en løsning giver en helhed og et helt andet flow i et lille rum. Jeg har fliser på op til 300×160 cm, så jeg har meget store enefliser” smiler Stine B. Overgaard, der til inspiration forklarer, at de store fliser også kan bruges til
at lave bordplader af, hvis man har et ønske om, at den samme flise skal være et gennemgående tema i rummet – en trend, der har været kende-tegnet i mange år hos arkitekter. For Stine B. Overgaard altid handler det dog altid om at vælge den stil, man selv føler for.

”Det er meget individuelt, om man vil have et gennemgående tema, eller om man hellere ønsker, at hvert rum får sin egen personlighed. Folk vælger fliser og indretning med hjertet. En af fordelene ved indretningen af små badeværelser er da også, at det giver mulighed for at udleve drømmen, uden at lade sig begrænse af økonomien”, forklarer hun og tilføjer, at alt kan lade sig gøre, idet Byens Fliser & Sanitet samarbejder med intet mindre end 70 fliseleverandører i Italien, Spanien og Tyskland.

En guide i en jungle
De mange leverandører betyder samtidig, at det er muligt for Byens Fliser & Sanitet at virkeliggøre kundernes drømme uanset budget, da der ofte findes billigere producenter i viften af samarbejdspartnere, som kan levere lignende produkter i samme stil og design som de noget dyrere designer-brands. Og med så mange leverandører er mulighederne for det perfekte badeværelse uendelige. Derfor, er det vigtigt som kunde at blive ført rundt i flisejunglens forgrenede skove i Hellerup med en fagkyndig ekspert i hånden.

”Det er umuligt for kunden at finde rundt i fliseverdenen uden at blive guidet. Vi kender alle firmaerne, og hvad der eksisterer på markedet – også de ting, der ikke står fremme”, siger Stine B. Overgaard og tilføjer, at det er meget forskelligt, om folk researcher på området eller ej, inden
de kommer ind i butikken.

Tro mod æstetik og originalitet
Valgene er mange, når badeværelset – eller køkkenet – skal moderniseres, men med Byens Fliser & Sanitets ekspertise og sans for design bliver kundernes ønsker altid opfyldt med respekt for boligens originale æstetik.

”Udgangspunktet er rummet, dernæst lejligheden. Særligt de gamle Østerbro-lejligheder med højt til loftet og original stuk fortjener ligefrem, at man er bare en smule tro mod hjemmet, når man rådgiver”, fortæller Stine B. Overgaard, der repræsenterer en unik og smagfuld fliseforretning, som altid forsøger at guide folk til, hvad der kan gøre hustandens bad og toilet fantastisk. Og hvor der i fællesskab med kunden skabes et resultat, der ikke blot er et udtryk for, hvem kunden er som menneske, men samtidig et resultat, der gør, at man kan sælge lejligheden uden at skulle tabe noget på badeværelset.

Fliser skal ses i virkeligheden
Og at dukke op i butikken i Hellerup er en nødvendighed, hvis man ønsker at nyde godt af Byens Fliser & Sanitets mangfoldige verden. Som en vigtig del af forretningens værdisæt, kan der nemlig ikke handles på hjemme-siden www.byensfliserogsanitet.dk. Og det er der en særdels god grund til, da billeder, ifølge Stine B. Overgaard, altid er manipuleret, hvilket gør det umuligt at se, hvordan klinkerne eller fliserne ser ud i virkeligheden. ”Man skal have det hjem og se det i sit eget hjem. Vi tvinger nærmest folk til at tage to forskellige slags prøvefliser med sig, så de kan danne sig et sammenligneligt indtryk af materialer, farver og nuancer.” Derudover tilbyder Byens Flisecenter & Sanitet også udfærdigelse af 3D-tegninger både af hele lejligheden og af de enkelte rum samt rådgivende hjemmebesøg, hvor rummet vurderes, inden kunden træffer sine endelige valg.

Det fedeste er, når kunden vender
tilbage med beskeden om, at det er meget flottere, end de overhovedet kunne forestille sig. De kunder oplever vi hele tiden”, smiler Byens Fliser
& Sanitets 39-årige nyudnævnte arvtager og direktør, Stine b. Overgaard.


Byens Fliser & Sanitet
Bernstorffsvej 69 · Hellerup · Tlf. 39 62 00 07 · www.byensfliserogsanitet.dk

Related Articles