VVS-Eksperten klar til at hjælpe gør-det-selv folket

Af Susanne

VVS-eksperten kan med sine 27 butikker landet over med mere end 25.000 varenumre og mange vvs-uddannede eksperter hjælpe gør-det-selv folket med alle deres mange projekter.  

Det er gået stærkt for VVS-eksperten, siden stifter Allan Elgaard åbnede den første butik i lejede lokaler i Hedensted for 20 år siden. I dag er han oppe på 27 butikker landet over med godt 160 medarbejdere, hvoraf de 80 procent er faguddannede VVS’ere, mens resten primært er uddannet inden for engros-området. Det er derfor eksperter inden for VVS, der servicerer kunderne i de mange VVS-butikker. Virksomheden begyndte for tre år siden af uddanne sine egne elever, så rekrutteringsgrundlaget af VVS-eksperter bliver endnu større. De 27 butikker har i gennemsnit 3-4.000 VVS-vare-numre liggende, mens resten kan skaffes hjem fra det store udvalg af i alt 25.000 VVS-varenumre, VVS-Eksperten har på deres hovedlager i Heden-sted. De har nogenlunde det samme antal i el-varer, som de også sælger en del af. En stigende del af deres omsætning foregår i dag på deres netbutik www.vvs-eksperten.dk, hvor man kan bestille varerne og siden afhente dem gratis i butikkerne eller få sendt.   

Overvejer butik i indre by
En af de største, fysiske butikker ligger i Rødovre, hvor en del københav-nere lægger vejen forbi, og VVS-eksperten overvejer kraftigt at åbne en butik i indre København til byens aktive gør-det-selv folk. ”Vi kan tydeligt mærke i vores butikker i Kastrup og Rødovre, at københavnerne gerne vil køre langt for at få vores varer. Vores konkurrenter er især netbutikkerne, men de har jo ikke ligesom os, en butik, hvor man kan se, mærke og afhente varerne. Det tror vi, er meget vigtigt i forhold til mange VVS-produkter,” siger Henrik Clausen, regionschef i VVS-Eksperten.  

Hans butik sælger blandt andet mange Grohe-armaturer for tiden. På det seneste har det især været de berøringsfrie armaturer, der blandt andet på grund af coronakrisen har været populære. ”I det hele taget handler mange af vores kunder anderledes, end de gjorde før i tiden, og her er både vi og vores produkter klar til den nye virkelighed,” siger Henrik Clausen.

Satser på grøn energi
Den nye virkelighed gælder også den grønne bølge. Her sælger VVS-eksperten grøn varme som eksempelvis deres egetproducerede pillefyr, varmepumper og jordvarmepumper. ”Grøn energi er noget, vi satser meget på fremadrettet. Der vil i de kommende år højst sandsynligt komme forskellige skrotordninger af gamle olie- og gasfyr, og så er vi klar til at hjælpe vores kunder med nye og mere energivenlige løsninger,” beretter Henrik Clausen.  

Skulle man gå i tanker om at købe de forskellige varegrupper inden for VVS-området, er man mere end velkommen til at kigge forbi butikken og få sig en god snak med af medarbejderne.


”Vi har en stor udstilling af badmiljøer, varme og klima, el, belysning, køkken, rør og fittings og mange andre ting. Og vi har en stor viden, som man kan få stort udbytte af som kunde. Vi kan fuldstændig konkurrere rent prismæssigt med alle netbutikkerne, men samtidig kan man hos os se varen, få noget rådgivning og levere det tilbage, hvis der er noget galt med det. Hos netbutikkerne er det langt mere besværligt ift. reparationer, og du kan ikke bare lige levere varen tilbage. Vi har alle de services i vores butikker til de stort set samme priser, så man som kunde får en masse fordele, når man handlerhos os,” slutter Henrik Clausen.  

VVS-Eksperten fører følgende varegrupper:

●  Afløb – kloak
●  Stål og metaller
●  Rør og fittings
●  Køkken
●  Hus og have
●  Belysning
●  El Artikler
●  Badeværelse
●  Varme og klima
●  Fliser 


VVS-EKSPERTEN
Hvidsværmervej 165F · Rødovre · Tlf. 44 58 03 03 
Kirstinehøj 37 · Kastrup · Tlf. 32 52 03 03 · VVSeksperten.dk

Related Articles