Unik præsentation af hver enkel bolig

Af Susanne

Hos ejendomsmæglerforretningen Signature Homes på Strandvejen i Hellerup får man altid en personlig og dedikeret behandling. Det garanterer Nirekha Saravanabavan, der startede Signature Homes i maj i år, og som skræddersyr præsentationen af hver enkel bolig. Hun mener nemlig, at det at sælge boliger handler om at gøre det på en ordentlig, respektfuld og kompetent måde uden at gå på kompromis med kvaliteten af præsentationen.  

For mig handler Signature Homes om den personlige relation. Derfor kalder jeg mig for den personlige og uafhængige mægler, da jeg ikke er ejet af nogen bank eller nogen kæde. Jeg vægter den personlige relation til både mine køber- og sælgerkunder meget, meget højt. 

Det er blandt andet derfor, at jeg er tilgængelig, når de har brug for d et og ikke bare til rådighed mellem kl. 9-17. Det bliver også mere personligt, når mine kunder ved, at det er mig, der står for kontakten til dem hele vejen igennem – lige fra den indledende samtale over fremvisning til afslutningen. 

Det er kun mig, de kommer i dialog med, hvilket giver kunden tryghed og vished for,  at de får en nærværende og passioneret hjælp i hele processen, som også har en ligeså dedikeret sagsbehandler tilknyttet,” fortæller ejendomsmægler MDE Nirekha Saravanabavan, der står bag Signature Homes i Hellerup på Strandvejen 125.  

Skræddersyet præsentation

Det er ikke kun den personlige relation, Signature Homes vægter højt. Også præsentationen af de boliger, de har til salg, uanset om det er en lille lejlighed eller en stor villa, betyder meget for Nirekha. Det ligger i navnet på mæglerforretningen i Hellerup, forklarer hun: 

“Jeg ser alle boliger som unikke på hver deres måde. Det handler om at få præsenteret boligen på den selvsamme måde. Jeg har sat mig selv og min virksomhed i verden for at opnå, at præsentationen af en bolig er noget helt særligt hver eneste gang. Det er essentielt for Signature Homes,” understreger hun og fortsætter: 

“Vi er med i tiden og bruger den nye teknologi i det omfang, det gavner mine kunder. Hver eneste bolig, vi har til salg, filmes med en drone, som giver en særlig rumfornemmelse og et fantastisk indblik i boligen både indenfor og udenfor, og der er lagt personlig speak ind over hver gang. Så ved man præcis, hvilken bolig man har med at gøre. Præsentationen er individuel fra gang til gang og skræddersyet til den enkelte bolig. Jeg forsøger ud fra min erfaring og kompetencer hver gang at vurdere, hvad der præcis giver mening i den enkelte boligs tilfælde,” understreger Nirekha.  

Ved at bruge fyldestgørende videooptagelser fra en drone kan man som potentiel køber få et rigtigt godt indtryk af boligen og måske spare noget tid i stedet for at møde fysisk op til hver eneste fremvisning. 

“Danskerne har meget travlt i dag, og her mener jeg, at vores præsentationer kan gøre en forskel og spare både køber og sælgers tid. Man får et enestående indblik i boligen via videomaterialet på få minutter. Så behøver man som potentiel køber ikke at tage boligen væk fra listen, fordi man ikke fik den fulde fornemmelse. I stedet kan man bruge sin kostbare tid på at komme ud og fornemme boligen med egne sanser, fordi man rent faktisk fik et godt indtryk af boligen. Det virker rigtig godt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle præsentationsmaterialet,” siger Nirekha.  

Vægter tillid fra kunder meget højt

Hun sætter stor værdi i altid at møde sine kunder i øjenhøjde og behandle alle ordentligt og med respekt. “Det SKAL være ordentligt. For mig handler det at være ejendomsmægler ikke bare om at sælge en bolig; det er meget mere end det. Man skal gøre det på den faglige, ordentlige og mest sælgende måde, uden man som køber føler, at det “bare bliver endnu et salg”. En bolig er ofte folks største aktiv, så det betyder noget, når man betror et salg til andre. 

Den tillid, jeg får af individer, når jeg skal sælge deres bolig, vægter jeg virkelig højt, og hver eneste bolig hos mig handles, som var det min egen. Netop dét tror jeg, mine kunder mærker allerede fra første møde.  Udover at sælge boliger yder jeg også køberrådgivning, og også her spiller tillid en markant rolle. Det betyder noget for eventuelle købere af en bolig, at der på bedste vis bliver taget hånd om den opgave, de har givet videre til andre på basis af tillid, hvad end det er forhandling eller at finde drømmeboligen. 

Oftest kan jeg som rigtig god menneskekender mærke og fornemme hvad behovet er, uden køberen selv kan sætte ord på det. Den rådgivning kan jeg give ud fra min erfaring og kompetence,” fastslår Nirekha. 


Kortere vej fra ide til handling

Nirekha har mange års erfaring i ejendomsmæglerbranchen og startede Signature Homes tilbage i maj i år, da hun havde en masse gode ideer til, hvad det indebærer at være ejendomsmægler til gavn for kunderne.   

“Når man er uafhængig ejendomsmægler, er der kortere vej fra ide til handling. Jeg kan gøre tingene på en måde, som jeg opfatter som den bedste måde at gøre det på baseret på erfaring, samtidig med at jeg kan fastholde mine egne personlige værdier, som mine kunder oftest også spejler sig i,” fortæller hun. Nirekha kommer oprindeligt fra Svendborg og flyttede til København for snart 10 år siden, hvor hun fortsatte sin karriere som ejendomsmægler i kæderegi. Her arbejdede hun sig op til at blive butikschef på kort tid og valgte i 2020 at købe en ’Jesper Nielsen’ (nu ‘&Living’) forretning i Charlottenlund. Efter en masse succes med mæglerforretningen i Charlottenlund valgte hun i forbindelse med navneskiftet til ’&Living’ at starte Signature Homes i Hellerup, hvor hun også bor med mand og to børn.  


Signature Homes · Strandvejen 125 · 2900 Hellerup · Tlf. 70 60 44 55 · www.signaturehomes.dk

Related Articles