Tvis Køkkener på Jagtvej får dit byggeprojekt i mål

Af Susanne

Tvis Køkkener København Ø har netop slået dørene for en totalrenoveret butik, der ud over at sælge køkkener, bad og garderobe også hjælper med at få dit bygge- og indretningsprojekt sikkert i mål.

Igennem de seneste år er køkkenet blevet det vigtigste rum for danskerne. Stort set alle efterspørger i dag et åbent køkken, der er smeltet sammen med stuen og fungerer som et samlingspunkt for hele familien. Når man skal skifte sit køkken ud eller renovere det gamle, er det derfor ikke ’nok’ kun at fokusere på køkkenets indretning; man bør også kigge på hele boligens indretning, da de forskellige områder spiller langt mere aktivt sammen i dag i forhold til før i tiden. Det er tankegangen bag den fuldstændig nyrenoverede Tvis Køkkener København Ø butik på Jagtvej 207. Det er ud over at være en butik, hvor man kan købe lækre løsninger inden for køkken, bad og garderobe fra den jyske virksomhed med mere end 65 år på bagen, en totalløsningsbutik i alt inden for inventar, belysning, New Yorker vægge, gulve, møbler og meget mere.

”Hvis du kommer som kunde hos os, kan vi tage dig fra a til z i løsninger og bygge dig et nyt køkken. I den forbindelse kan det sagtens være, du skal bruge nye gulve, nogle andre vinduer, have ændret dine lofter eller have en ny planløsning i din bolig. Det kan vi hjælpe dig med, da vi er dygtige til byggestyring og står for hele projektet med vores professionelle håndværkerteam. Vi samarbejder med indretningsarkitekter og boligstylister og kan levere hele pakken i forhold til indretningen i boligen,” siger indehaver Jesper Jensen, der overtog Tvis Køkkener København Ø sidste år, og som har iværksat den gennemgribende renovering af butikken. Samtidig har han ansat Troels Bergstrøm som butikschef. Jesper driver også Tvis Køkkener Greve, hvor de med stor succes i flere år har kørt samme koncept som den nyrenoverede butik på Jagtvej.

Køkkendesignere og køkkenarkitekter
Jesper ændrede fokus i Grevebutikken for 6-7 år siden, hvor de valgte at tilbyde byggestyring og hjælp til indretning. ”Vi kunne se et kæmpebehov for, at når man anskaffede sig et nyt køkken, skulle det tænkes sammen med resten af boligen. Qua vores baggrund inden for håndværk og indretning har vi blik for, hvordan køkkenet fungerer sammen med resten af hjemmet. Det er vigtigt, at køkkenet spiller sammen med husets stil og alder og ikke bare er noget, der ser godt ud på papiret. Vi kalder os selv for køkkendesignere og køkkenarkitekter, fordi det dybest set er det vi gør; designer og indretter. Det koncept virker fantastisk i Greve, og derfor tænkte vi, at det kunne vi godt overføre til Østerbro og det nordlige København,” siger Jesper, der selv er uddannet snedker og som blandt andet valgte at investere i butikken på Jagtvej, fordi han gerne ville samarbejde med Troels, som han har kendt i mange år.

”Det var en butik, der virkelig trængte til en gennemgribende renovering, så vi har lavet om på det hele, og efter min mening skabt et spændende og inspirerende univers af boligindretning. I lokalerne har Kastrup Gulve også fået et mindre showroom, så vi blandt andet kan levere de smukke og meget efterspurgte sildeparketgulve,” siger Jesper.

Generelt har Tvis Køkken et utal af løsninger, der er tilpasset langt de fleste køkkener,” understreger Jesper.

Se mere på www.tvis.com

Kvalitet, erfaring og omhu
Kernen i Tvis Køkkener København Ø er de kendte kvalitetskøkkener fra den lille by Tvis nær Holstebro. Tvis Køkken står for kvalitet, omhu, dansk design, gennemført snedkerarbejde og masser af erfaring. På fabrikken i Tvis arbejder en masse dedikerede håndværkere, der gør en dyd ud af at skabe et godt produkt, som de kan stå 100% inde for. ”Tvis Køkken har et meget bredt sortiment og lancerer løbende spændende nyheder. Senest har vi præsenteret fingertappede træskuffer, som man kan få i alle vores størrelser og bredder. Der er også kommet nogle nye laminatlåger, som er utroligt nemme at have med at gøre i forhold til fedt, slag, rengøring m.v. Desuden har vi just lanceret et pocket greb, der fås i messing, sort og hvidt. Det er et indfaldsgreb, så man kan prøve noget andet end push køkkenet. Pocket grebet kan være med til diskret at understrege linjerne i designet”.


Tvis Køkkener København · Jagtvej 207 · Tlf. 42 36 03 85
www.tvis.com

Related Articles