Her er forårets tendenser

Af Susanne

Haider og Ronni er indehavere af Louis Nielsen på Østerbro, og de to stilbevidste unge mænd peger på forårets tendenser, når det gælder briller og solbriller.

Haider, Ronni og kollegerne i Louis Nielsen på Østerbro går en travl tid i møde. Forår er lig med en fornyelse af brillegarderoben. Men i butikken er man klar. Her får du Haider og Ronnis bud på, hvilke tendenser der vil vinde frem i løbet af foråret og sommeren.

Jordfarvede stel med roligt udtryk
Earthy Tones, der er en del af årets nye solbrillekollektioner, er inspireret af de jordfarver, der fortsat er blandt designfavoritterne.

Kollektionen byder på et stort udvalg af solbriller i de smukke jordfarver. “Den varme, klassiske brunlige farve skaber et roligt udtryk og matcher langt de fleste outfits og så er den samtidig tilpas neutral, hvis man ikke ønsker at vække den store opsigt med sin solbrille. De jordfarvede nuancer er at finde i alt fra kollektionens store stel, i de kantede stel til de smallere solbrillestel – der er dermed lidt for enhver smag, ansigtsform og behov”, fortæller Ronni Rasmussen, der er indehaver og butikschef hos Louis Nielsen på Østerbro.

Farverige stel som vækker opsigt
Er du ikke til afdæmpede, jordfarvede stel, så er der også masser af farver i årets solbrillemode. Der er en masse stærke bud på farverige sommer-solbriller. Der findes nemlig ingen begrænsninger på mulighederne her, og de farvede glas kan kombineres med alle kollektionens stel – så du kan skabe præcis den solbrille, du ønsker at møde solen med. “De fine farverige glas tilføjer et sjovt og frækt udtryk til din stil, og du kan skabe din helt egen personlige farverige favorit, som vækker opsigt i bybilledet”, fortæller Haider Alzahawe, der er chefoptiker, og som ejer butikken sammen med Ronni.

En joker i årets solbrillemode er de sporty solbriller. Ifølge Ronni kan det være værd at have i tankerne, hvis du skal investere i et par nye solbriller. “Modellerne på de store internationale modescener var nemlig iført sporty solbriller, da de præsenterede de nye kollektioner; de sporty smalle stel ligner umiddelbart mest de solbriller, som vi ser i Tour de France – men ikke desto mindre er det sæsonens helt store solbrilletendens”, pointerer han.

Hos Louis Nielsen på Østerbro står Ronni, Haider og kollegerne klar til at rådgive dig i, hvilke briller og solbriller der passer bedst til dig, din stil og dit ansigt. Med over 60 års samlet erfaring i butikken er der kompetent rådgivning at hente.

Samtidig har butikken en række eksklusive og interessante brands på hylderne. Blandt andre en ny kollektion fra danske DAY, der er lavet i eksklusivt samarbejde med Louis Nielsen. Derudover er Karen Millen, Tommy Hilfiger, HUGO og Marc Jacobs også højt på bestseller-listen.

“Vi har en række fede brands i butikkerne, som reflekterer brille- og solbrillemoden anno 2021. Der er ikke andet at gøre end at komme ind og prøve dem. Vi står klar med kompetent rådgivning”, fortæller Ronni Ramussen og smiler.

Sådan finder du den rigtige solbrille til din ansigtsform

Den trekantede ansigtsform
Vælg et stærkt fremhævet solbrillestel med farve og detaljer på den øverste halvdel. Sørg for, at bredden på stellet er den samme eller bredere end kæben for at afbalancere ansigtet. Undgå kantede stel, da disse kan have en tendens til at fremhæve dine kantede ansigtstræk

Den runde ansigtsform
Vælg firkantede eller store stel. Undgå runde stel eller runde glas, da det kan være med til at overdrive din runde ansigtsform

Den firkantede ansigtsform
Vælg afrundede og ovale solbrillestel, da det vil bløde op for dine kantede ansigtstræk. Undgå kantede stel, da de til gengæld kan have tendens til at fremhæve de kantede træk ved dit ansigt.

Den ovale ansigtsform
Denne ansigtsform kan bære de fleste slags solbrillestel, og du kan således tillade dig at gå efter de mere vovede, dristige og bombastiske stel. Vær gerne udfordrende og undgå intet!

Den hjerteformede ansigtsform
Vælg et stel, der balancerer de forskellige bredder af ansigtet. Du kan med fordel vælge et stel med flere detaljer på den nederste halvdel af stellet. Undgå solbriller, som fx pilotudgaven, der kan overdrive bredden af panden og den smalle kindstruktur.


Louis Nielsen Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles