Tømrermestermed nær tilknytning til lokalmiljøet

Af Susanne

Østerbrovirksomheden Tømrermester Bjørnlund på Svendborggade har stor erfaring
med at arbejde for ejer- og andelsforeninger. De forsøger altid at udføre deres opgaver,
så der er færrest muligt gener for beboerne. 

Når man bor i en ejer- eller andelsforening, skal der ofte udføres både små og store ændringer af boligerne. Det kan være udskiftning af vinduer eller mindre serviceopgaver i forbindelse med ejendommen. Uanset opgavens art er det noget, som virksomheden Tømrermester Bjørnlund har god erfaring med. “Vi går stærkt op i at udføre alle vores opgaver i boligforeninger på en måde, så det ikke giver beboerne nogle gener. Hvis man som lokal boligforening på Østerbro bruger en lokal tømrermester som os, vil vi selvfølgelig vægte lokalmiljøet særdeles højt. Og vi er meget skarpe på punktlighed og muligheden for, at vi kan rykke ud med kort varsel, hvis det er nødvendigt,” siger Thomas Bjørnlund, indehaver af Tømrermester Bjørnlund. Han bor selv på Østerbro og har en nær tilknytning til lokalmiljøet.

Desuden sidder han selv i bestyrelsen i sin egen boligforening, så han har en forståelse af, hvad det kræver, hvis der eksempelvis skal koordineres nogle ting med beboerne. “Bestyrelsesarbejde er jo frivilligt arbejde og kan være tidskrævende, så det kan være en stor fordel, hvis vi som håndværkere står for en del af koordineringen af arbejdet. Vi er vant til at arbejde sammen med andre dygtige faggrupper og kan stå for alle dele i byggeprocessen,” forklarer Thomas Bjørnlund.  

Hovedentreprenør i samarbejde med andre faggrupper

Tømrermester Bjørnlund er nemlig hovedentreprenør i et fast samarbejde med andre håndværkergrupper som murere, malere og elektrikere, der ligesom dem selv har fokus på kvalitet, god kommunikation og ikke mindst selve arbejds-processen. Det kan måske lyde som noget, der ligger lige til højrebenet, men erfaringer viser, at hr. og fru Danmark både vurderer håndværkere i forhold til det udførte arbejde og til arbejdsprocesserne. Det handler blandt andet om, at man som håndværker overholder sine aftaler, efterlader boligerne pæne og nydelige og gebærder sig i kundens hjem med respekt og værdighed. 

“Vi vil vi gerne gøre en forskel. Vi er et ungt team på seks mand og fokuserer meget på at give en fremragende kundeservice. Alle mine ansatte har en forståelse af, hvad man bliver bedømt på som håndværker. Det vil sige, at man både bliver bedømt på det gode håndværk samtmen række parametre, der omfatter de nævnte ting som overholdelse af aftaler, oprydning og respekt. Det er vores grundlæggende filosofi, at vi alle skal leve op til de ting,” siger Thomas Bjørnlund.

Ungt firma med bæredygtig profil 

Når man som Tømrermester Bjørnlund bygger med en høj kvalitet, giver det en vis form for bæredygtighed, da det er løsninger, der holder, og som ikke har brug for at blive udskiftet. De nemme, hurtige og dårligt udførte løsninger skal stort set altid laves om efter få år, hvilket giver et større forbrug af materialer, fremhæver Thomas: “Vores samarbejds-partner XL Byg er FSC-certificerede, hvilket vil sige, at der bliver plantet træer i forhold til det, der bliver brugt. Jeg har personligt selv et samarbejde med EcoTree, hvor vi fast planter træer hver måned, der er lig med den CO2, vi udleder. Mange har – helt naturligt – bæredygtige krav til håndværkere, og vi forsøger at være så bæredygtige, det er os muligt,” siger han. 

Kvalitetsarbejde

Hvis du ønsker at bruge en tømrermester der sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke kvalitetsarbejde, der er til at stole på i forhold til aftaler, er kommunikerende igennem hele processen, altid efterlader et projekt pænt og ryddeligt, har en lokal tilknytning på Østerbro og har stor erfaring med arbejde for boligforeninger, bør du tage kontakt til Tømrermester Bjørnlund.


Tømrermester Bjørnlund · Svendborggade 6, st. · Tlf. 51 89 80 00 · www.tm-b.dk · instagram.com/tm_bjornlund/

Related Articles