Tag bogen med i sommerhuset

Af Susanne

4 sommerfavoritter


Sommerkogebog
I sommerkogebog hylder Timm Vladimir sanserne og sommeren med et rigt udvalg af sommer- og grillretter til hverdag og fest. Her får du alle Timms bedste opskrifter til hele sommerhalvåret – fra det tidlige forår, hvor vi ikke kan vente med at komme ud, til sensommeren, hvor den varme sweater må findes frem. Særligt grillen har en central plads i Timms sommerkøkken, og bogen er fyldt med tips og tricks til tilberedning af mad på grill, både retter, der kan tilberedes i et snuptag på en travl hverdagsaften, og mad, der passer sig selv, mens du kan hygge dig med gæsterne.
Alpha Forlag · 249, 95 kr.


Vandreruter ved havet i Danmark
Find inspiration til vandreruter på stier, på stranden, i klitter og på klipper ved Danmarks kyster. Turene er udvalgt efter skønhedsværdi, geografi og interessante naturfænomener. Beskrivelserne af de enkelte ture dykker ned i områdets landskab og de kulturattraktioner, man møder på vejen.
Politikens Forlag · Pris 300 kr.


Shortcut
Sol, sommerhus og smoothies. De tre s’er, der kan skabe rammerne om en god sommerferie. Den anerkendte juice- og smoothiemester Mads Bo har tilmed gjort det nemt at stå i køkkenet og har med bogen ’Shortcut’ skabt en bog, der byder på 30 overskuelige opskrifter påskønne, sunde og velsmagende smoothies, der er sammensat, så de booster din krop og dit velvære – alt imens de smager godt.
Saxo.com · Pris 199 kr.


Udyret
Forfatter Lotte Petri og retsmediciner Hans Petter Hougen er gået sammen om at lave en troværdig og gruopvækkende københavnerkrimi. Den første sæson i lydbogsserien UDYRET hedder SPECIALISTEN og er indlæst af Dan Schlosser. Fortællingen udkommer eksklusivt som Mofibo Original den 12. juli 2022.
Mofibo.dk

Related Articles