SMART GLAS til alle løsninger i glas

Af Susanne

Ved brug af SMART GLAS-løsninger kan du styre gennemsigtighed og mattering i dit glas ved hjælp af app, kontakt, stemmestyring eller fjernbetjening. Der kan programmeres flere forskellige modes til glasset, og løsningen kan tilpasses, som du ønsker det. Alt SMART GLAS produceres på special mål, så man kan få alle tænkelige størrelser.

Den smarte glasløsning består af to løsninger: SMART Switchable GLAS, som er en løsning, der går fra at være helt klar til at være helt matteret, og SMART BLIND GLAS, som er en sektionsstyret glasløsning, hvor man kan styre, hvor henne i glasset man ønsker matteringen, og dermed hvor man gerne vil dække af for lyset. Det kan for eksempel være aktuelt, når man bor i en stuelejlighed, og ønsker at den nederste del af glasset er matteret, så folk ikke kan kigge ind, mens man samtidig får lyset ind igennem den øverste del af vinduet, der ikke er matteret. 

”Man kan håndtere og styre glasset på forskellige måder; enten med stemmen, et tryk på en kontakt, en app eller ved hjælp af en fjernbetjening. Vi laver glasset i alle mål til alle miljøer dvs. vådrum, udendørs, indendørs, så man kan bruge glasset til haven, boligen eller virksomheden. Samtidig kan vi levere glasset i forskellige rammer og karme. Desuden laver vi 2 eller 3 lags termoglas til facadevinduer i danske standarder, da vi får det produceret i Danmark,” siger Jannick Joel, partner i virksomheden SMART GLAS. De leverer typisk sine løsninger til virksomheder som glarmestre, arkitekter, store tømrerfirmaer m.fl., som har fået en henvendelse fra en kunde i forhold til en speciel glasløsning. 

Kun fantasien sætter grænser

Der er utrolig mange muligheder for at bruge SMART GLAS til måder, som øger fleksibiliteten i ens bolig eller virksomhed. For eksempel kan man vælge at bruge det som gulv, man kan kigge igennem eller til adskillelse mellem mødelokaler, til terrasser, så man kan skærme af og kigge igennem, som man har lyst til. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen. ”SMART GLAS giver mulighed for at få privatliv og åbenhed i samme løsning,” pointerer Jannick Joel. 

SMART GLAS har den bedste skarphed på markedet. Skarpheden kan måles ved hjælp af en haze-effekt, som betyder, at hvis man kigger på glasset skråt forfra, har det en lidt mere mælket farve end en normal rude. Man kan ikke gøre SMART GLAS fuldstændig gennemsigtigt, men kvaliteten er så høj som 91 procent gennemsigtighed, når løsningen er blank, hvilket ingen andre kommer i nærheden af. Gennemsigtighed hos deres eneste konkurrent på markedet ligger på 76 procent, så der er en markant forskel. ”Vores løsning er desuden trinløs og skifter med det samme mellem de to glasmuligheder, mens konkurrentens ikke er trinløs, og derfor varer det cirka 20 minutter, inden den skifter,” fortæller Jannick Joel.  

Kan skabe mere plads

SMART GLAS fås i alu-, stål-, og trærammer og -karme, den fås som skydedør, enkel- og dobbeltdør eller -vinduer, glasværn, toiletglas til brusenichen, vinrum, osv. Den kan for eksempel bruges til at skabe nye rum, hvis man mangler noget plads og et ekstra rum i sin bolig. Bemærk at når glasset er gennemsigtigt, bruger det lidt strøm. 

Ejerne af SMART GLAS er de samme, der står bag virksomheden Glasvaeg.dk, der blandt andet leverer glasvægge i smuk New Yorker-design. De kan selvfølgelig levere New Yorker-designet med SMART GLAS-løsningen.

Se mange flere muligheder og videoer på www.smart-glas.dk – hvor du også finder forhandlerliste.


Smart Glas ApS · Dronningeengen 21 · 2950 Vedbæk · Tlf. 53 61 14 19 · www.smart-glas.dk

Related Articles