Med køreskolen i lommen

Af Susanne

Søernes Trafikskole er en af Københavns ældste køreskoler. De har siden 1987 sørget for, at tusindvis af elever har fået sig et kørekort. I dag har skolen afdelinger på Østerbro, Frederiksberg, Valby og i Bagsværd med i alt 20 kørelærere. 

Søernes Trafikskole tilbyder elevener digitale muligheder og gratis adgang til undervisning og teoriprøver direkte på skolens hjemmeside samt gratis adgang til hjemmesiden onlinekørekort, som også er udviklet af køreskolen.

Beståelsesgaranti

Som den eneste køreskole i Danmark giver Søernes Trafikskole beståelsesgaranti på 1. teoriprøve. Via hjemmesiden onlinekørekort.dk, som alle elever har gratis adgang til, opnås garantien. Skulle eleven mod forventning ikke bestå første teoriprøve, så betaler køreskolen prøve nr. 2. Beståelsesgarantien er mulig grundet analyseværktøjet på onlinekørekort.dk. Det holder ikke kun styr på, hvilke og hvor mange fejl, eleverne begår, men også hvilke kategorier, de har fejl i.

“Så kan man se, hvilke emner man har flest fejl i. Analyseværktøjet har et trafiklyssignal, som lyser rødt, når der er mange fejl, er rød og gul med færre fejl og grønt, når eleven er klar til teoriprøven. Ved grønt lys er beståelsesgarantien opnået. Det kan vi gøre, fordi vores system er så gennemtestet. 

Har man fulgt vores program og fået det grønne lys, består 95% af eleverne i første forsøg,” fortæller Johnnie Everland, indehaver Søernes Trafikskole. 

Elevforum

På Søernes Trafikskoles hjemmeside kan man logge sig ind på elevforum. Her er adgang til række hjælpevideoer, så man hjemmefra er godt hjulpet. Der er et afsnit med undervisning, teoriprøver samt adgang til en teoribog. 

Undervisningssystemet er udviklet af Johnnie Everland, og alle elever har fuld adgang til hele systemet. Det giver eleverne mulighed for at repetere hjemmefra i det omfang, de har lyst og behov for det, forklarer Johnnie Everland. Det er også i elevforum, at eleverne bestiller deres teoriprøve. Så snart prøven er berammet, modtager eleverne en sms med dato, tid og adresse samt en gps-lokation til deres smart-phone.

Flex-teori 

Når man skal igennem et teoriforløb på Søernes Trafikskole, melder man sig på et teorihold, som kører samme ugedag og tid i 8 uger. Herefter er man klar til teoriprøven. Det er altid muligt at skifte teorihold til en anden dag, og man har fri adgang til alle hold på alle afdelinger på Østerbro, Valby, Frederiksberg og Bagsværd. Har man meget skiftende tider og ikke kan følge et fast hold, så tilbyder Søernes Trafikskole Flex-teori. Her laves et skræddersyet program, som passer på elevens tider.

Skræddersyede lynkurser

Hvis der er behov for det, tilbyder køreskolen også lynkurser. Et skræddersyet program sendes til godkendelse før start. Er der dage, eleven ikke kan, ændres programmet, så det passer. Fra start til kørekort går typisk ca. 6 uger.

Rutinetimer

Det er ikke kun nye bilister som kommer til køreskolen. Mange med kørekort er nervøse for at køre eller har ikke kørt i mange år. Heldigvis kan man med få køretimer få kørekortet op af skuffen og bilisten ind bag rattet igen. 

Søernes Trafikskole tilbyder rutinetimer med gratis genopfriskning af teori online. Det giver et bedre resultat, når man igen selv skal ud på vejene.

Gratis intro og holdstart
Det kan være en god ide at komme til gratis introduktion på køreskolen, hvor man hører lidt om, hvad det indebærer at tage kørekort. Tilmelding er gratis og sker via skolen hjemmeside. Det er værd at bemærke, at Søernes Trafikskole er en af de køreskoler i Danmark, der er bedst ratet på Trustpilot overhovedet med en topkarakter på 94% af de 850 anmeldelser. 


Søernes Trafikskole · Strandboulevarden 162 · Tlf. 33 33 03 04 · www.soernestrafikskole.dk

Related Articles