Online salg og rådgivning om designer radiatorer

Af Susanne

Bolig · Mad Design · Mød os på messen i Forum 20 – 22 oktober på stand 10C

Hudevad Radiator Design har gennem 85 års skabt smukke og funktionelle radiatorer til danskerne. Nu kan man købe radiatorerne direkte online på deres hjemmeside, hvor man også kan få den bedste rådgivning om radiatorer takket være deres store radiatorguide. Eller på telefon via deres servicemindede kundeservice.

Hudevad Radiator Designs radiatorer er faktisk så flotte, at folk ofte vælger at lade dem være et fremtrædende element i indretningen. De har nogle designelementer, som mange stand rdradiatorer ikke har – som f.eks. de specielle Hudevad-kanter, de stramme linjer og riste, der er nedfældet i radiatoren med en vinkling, som gør, at man ikke kan kigge ned i radiatoren. Der er designelementer, mange danskere sætter stor pris på, fortæller Trine Clausen, marketing-ansvarlig i Hudevad Radiator Design. Deres radiatorer omfatter stort set alle behov, og de kan være horisontale, vertikale, have en meget lav højde, være meget slanke, kan bruges som en bænk, er i gammel retrostil med flere sektioner, eller hvad man måtte ønske sig. 

“De fleste af vores radiatorer kan tilpasses, så de kan opfylde kundens ønske, uanset om man går efter en radiator, der skal have en fremtrædende plads og fremhæves i boligindretningen eller skal gemmes væk og indbygges,” påpeger Trine Clausen. 

Private kunder kan handle online

Som en særlig service for private kunder er det muligt at købe Hudevads radiatorer direkte på hjemmesiden hudevad.dk eller via telefon 75 42 02 55. Man behøver som privatkunde altså ikke gå via et grossistled for at få sig en lækker designradiator, men kan gøre det nemt og enkelt online. 

Hvis man søger nyttig rådgivning om radiatorer, deres funktionalitet og indretning, kan Hudevad Radiator Design rådgive om alle overvejelser og led i processen. De har, siden de begyndte at producere radiatorer i 1938, beskæftiget sig med at rådgive arkitekter, ingeniører og håndværkere om produkter til de forskellige byggerier. 

“Den rådgivning giver vi også til private, så man altid kan få den optimale løsning i forhold til ens behov. Det vil sige, at hvis man eksempelvis har en bolig, hvor der skal bruges nye radiatorer, så hjælper vi meget gerne med at finde de rigtige størrelser, former og typer, som det er optimalt at installere alt efter ønske og behov. Vi har derfor styrket vores kunde-service og ansat endnu flere servicemedarbejdere, så vi kan hjælpe på alle niveauer,” påpeger Trine Clausen.   

Udførlig radiatorguide

Udover den styrkede kundeservice har Hudevad Radiator Design lavet en meget udførlig Radiatorguide på deres hjemmeside. Her guider de kunderne og giver dem svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med bestilling af en radiator på deres hjemmeside. Samtidig har de en shop online, hvor det også er nemt at bestille det produkt, man ønsker. Man kan selvfølgelig også ringe direkte til dem, hvis man ønsker det i stedet. 

“Når vi møder folk ude på messer og designudstillinger, bliver folk ofte overraskede over de muligheder, der er i en moderne radiator fra os. En radiator, der udover at give varme både har et smukt design og også kan bruges til noget. Det kan for eksempel være en radiator, der også fungerer som en bænk, eller en radiator, hvor man kan hænge sin jakke på. Eller en radiator i køkkenet med mulighed for at hænge viskestykker og andet på. Fremadrettet kigger vi på, hvordan vi kan skabe endnu mere funktionel design til gavn for vores kunder. Med funktionel radiatordesign oplever man, at radiatoren ikke kun tager plads i ens bolig, men i stedet er noget, man kan bruge funktionelt. Eller, hvis man ønsker det, kan de gemmes inde i væggen eller gulvet, så de ikke er synlige. Heldigvis er der rigtig mange, der synes, at en Hudevad Radiator er smuk i sig selv, så de ikke behøver at gemme dem væk. Men hos os er det meste muligt, så uanset hvad man ønsker sig af en moderne radiator, er man mere end velkommen til at gå ind på vores hjemmeside eller ringe til os,” slutter Trine Clausen. 


Hudevad Radiator Design · Ambolten 37 · 6000 Kolding · Tlf. 75 42 02 55 · www.hudevad.dk

Related Articles