Køkkendesign til nye tider

Af Susanne

Reform arbejder inden for felter som arkitektur, design og indretning, hvilket de blandt andet gør ved at samarbejde med internationalt anerkendte arkitekter og designere. Deres mål er at skubbe til køkkenindustriens grænser med prisbelønnet køkkendesign til overkommelige priser.

Da Reform med ejerne Jeppe Christensen og Michael Andersen begyndte at producere køkkener i 2014, var det drevet af et ønske om at tilbyde godt design til en rimelig pris. Det blev et naturligt valg at arbejde med IKEAs basiselementer, da det gav en omkostningsvenlig mulighed for at indfri deres mål om at gøre internationalt anerkendt design mere tilgængeligt.

I dag er langt størstedelen af Reforms køkkener opbygget af deres egne kabinetter. De er blevet en internationalt anerkendt designervirksomhed, som samarbejder med anerkendte arkitekter og designere om at designe moderne køkkenmiljøer, der skubber til køkkenindustriens grænser. Reform arbejder inden for felter som arkitektur, design og indretning med en målsætning om at tilbyde tidløse, tilgængelige og alsidige køkkener. Deres køkkendesign afspejler køkkenets centrale rolle i vores hjem, og de har et vedvarende fokus på at imødekomme hverdagslivets nye behov.

Tilbyder tre slags kabinetter
Det er to år siden, Reform lancerede sine helt egne kabinetter, og den proces er kun blevet styrket siden, så de i dag tilbyder tre forskellige slags kabinetter. Kabinetterne følger markedets accepterede standarder og mål, og de er udstyret med en innovativ klik-teknologi, som sørger for en hurtig og ukompliceret brugeroplevelse. De fås i sort, hvid og det meget populære egetræslaminat, og hele systemet er opbygget i moduler, hvilket gør, at de kan indgå i stort set alle typer af køkkenrum. Reform-kabinetterne er fremstillet af MFC, som er et langtidsholdbart materiale, der er produceret gennem bæredygtige og ansvarlige metoder, som man kan læse meget mere om på reformcph.com

Styrke indsats i USA
Den internationale vinkel er blevet væsentligt styrket med en nylig underskrevet aftale med en fransk kapitalfond. Aftalen betyder blandt andet, at Reform vil ekspandere sin indsats endnu mere i USA. De har allerede åbnet to showrooms på den anden side af Atlanten, og til september åbner de et nyt og større showroom i Brooklyn, hvor de i forvejen har et showroom. Senere på året forventer de, at endnu to showrooms åbner i USA. Reform har desuden just åbnet et showroom i Frankfurt, så også på det europæiske marked er der p.t. stor aktivitet. Kapitalfonden skal således være med til at hjælpe virksomheden i deres internationale fremstød, og begge parter har meget store forventninger til samarbejdet.

Showrooms Danmark
Otto Busses Vej 9 · 2450 Kbh. SV · Tlf. 32 74 72 56
Gl. Kongevej 76 · 1850 Frederiksberg · Tlf. 32 74 53 08
Lyngby Hovedgade 51 · 2800 Lyngby · Tlf. 3 2 74 70 11
Banegårdspladsen 1F · 8000 Aarhus C · Tlf. 3274 7255


Reform Tlf. 32 74 72 52 · mail: hej@reformcph.dk · www.reformcph.com

Related Articles