Intelligent design, gode el-løsninger og ørtelefonanlæg

Af Susanne

Elicon på Blegdamsvej 82 er en af Østerbros veletablerede installa-tører af el og dørtelefonanlæg. De har erfaring med løsninger til private, boligforeninger og virksomheder og er altid klar til at rådgive om smarte el-løsninger og intelligent design.  

En af grundene til, at de er førende er netop at de kompetente elektrikere hos Elicon, opkvalificeres og videreuddannes løbende. De er altid er opdaterede på de nyeste løsninger og teknologier, som vinder frem indenfor elbranchen. De har en stor passion for design og er klar til at rådgive kunder med nye fremtrædende produktlinjer som eksempelvis stikkontakter i bruneret messing eller le Corbusiers flotte farvepalette. Vi har talt med indehaver Asgar Krogh Nielsen om hvilken slags opgaver, de udfører for østerbro’erne. 

”Vi laver alle typer el-opgaver i boligen; ombygning, renovering og ny-etablering herunder rådgivning til belysning og sikring. Der er mange ældre ejendomme på Østerbro, som har behov for en kærlig hånd, og her er det vigtigt, at el-arbejdet udføres ordentligt og professionelt. Vi har stor erfaring for den nænsomhed som disse opgaver kræver. Vi bistår gerne med både rådgivning og udførelse af renoveringen. Desuden har vi god erfaring med sam arbejdet med de andre håndværkere i forbindelse med projekterne i boligerne,” fortæller Asgar Krogh Nielsen.    

Design – en stor interesse
Når der skal laves nyt el, er det vigtigt, at designet spiller sammen med de øvrige løsninger i boligen, og at man får sit behov opfyldt på den helt rigtige måde. ”Hos Elicon har vi både en personlig og en faglig interesse i design, så vi mener virkelig, at vi kan rådgive på kompetent vis omkring de el-løsnin-ger, der passer til boligen. Det kan for eksempel være, hvilke stikkontakter, der passer til boligen, eller hvilke løsninger til dørtelefon, som svarer til det individuelle behov. Uanset hvad har vi en kvalificeret løsning klar,” siger Asgar Krogh Nielsen, der også påpeger, at man altid skal huske at tænke fremtiden med ind i el-løsninger: ”Det er klogt at tænke grønt og bære-dygtigt. Her spiller den rette el-løsning en stor rolle.”   

Nyttige erfaringer fra boligforeninger
Østerbro har en stolt tradition for boligforeninger. Her har Elicon masser af nyttige erfaringer, da de ofte samarbejder med boligforeninger og med at rådgive administratorer og bestyrelser med for eksempel vedligehold og renovering af elinstallationer. ”Vi ved, at opgaverne i en boligforening spænder bredt: lige fra den daglige drift med tjek af lys på trapper og el i lejlighederne, til el-eftersyn eller renovering af dørtelefonanlæg. Her træder vi gerne til som en fast samarbejdspartner, der tjekker installa-tionerne løbende og sørger for at alt er fuldstændigt i orden. Desuden tilbyder vi en fast aftale vedrørende el-eftersynsrapporter,” oplyser Asgar Krogh Nielsen. 

Dørtelefoner skaber tryghed
Dørtelefonanlæg er med til at skabe tryghed for den enkelte bruger, da det giver kontrol med, hvem der har adgang til ejendommen. Som Siedle Studio Partner er Elicon specialister i dørtelefonanlæg og adgangs-kontrol: ”Et ordentligt dørtelefonanlæg giver tryghed og en markant øget sikkerhed. Når vi står for udskiftning af dørtelefonanlæg sørger vi for at alle synlige dele er elegant udført i tråd med de nordiske designtraditio-ner og af allerhøjeste kvalitet”, siger Asgar Krogh Nielsen: ”Vi hjælper gerne med en skræddersyet løsning på nye dørtelefoner til jeres ejendom og alle er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere – både om dørtelefoner og om andre el-løsninger, der er relevante for jeres bolig og jeres behov.”


Elicon · Blegdamsvej 82 · Tlf. 39 69 15 00 · info@elicon.dk · www.elicon.dk

Related Articles