Gardiner og solafskærmning

Af Susanne

Gardin Jensen på Nordre Frihavnsgade 32 har mange års erfaring med at sælge og opsætte gardiner og kan altid hjælpe med at finde den helt rigtige løsning.

Skal du bruge en gardin- eller solafskærmningsløsning til din bolig, kan du gå på opdagelse på hjemmesiden www.gardin-jensen.dk eller lægge vejen forbi butikken, hvor de f.eks. har en del gardinprøver liggende, så man kan få en god ide om det rette valg til boligen. Man kan også låne prøver med hjem, så man kan vurdere, om det er den rette løsning eller ej,” siger Per, der understreger, at det er vigtigt at træffe et valg, man er glad for, da et gardin eller anden form for afskærmning skal hænge i mange år.

Gardiner er blevet populære igen, efter at rullegardiner og plissegardiner dominerede for nogle få år siden. ”Gardiner er godt for mange ting. De er smukke og elegante og passer godt til den nordiske boligstil. Samtidig forbedrer det markant akustikken, hvis der hænger nogle stofgardiner i boligen. I dag har mange moderne boliger store vinduespartier, som er dejlige, fordi de lukker en masse lys ind. Men man er ind i mellem nødt til at kunne skærme af for solen – både af hensyn til at man bliver blændet, at det kan blive rigtig varmt og af hensyn til, at interiøret i hjemmet ikke falmer på grund af det voldsomme sollys,” fortæller Per, der også fremhæver plisségardin, der fås i enkelt plissé eller duette plissé, som er dobbeltlag, der isolerer mod kulde og varme. Det kan køre ned og op og man kan hejse det ned oppefra eller nedefra.Derudover sælger de også puder, håndklæder og sengetøj m.m.

Få mere inspiration på gardin-jensen.dk


Gardin Jensen · Nordre Frihavnsgade 32 · Tlf. 35 42 01 67 · www.gardin-jensen.dk

Related Articles