HTHs GO-sortiment – for dig, der vil gøre det selv

Af Susanne

Skal du have nyt køkken eller badeværelse i dit sommerhus, og vil du gerne hurtigt i gang og selv samle og montere skabene, så er HTHs GO-sortiment noget for dig.

Ingen sommerhuse er ens, og alle mennesker er forskellige og har forskellige behov. Derfor har HTH skabt en skabsserie, der netop imødekommer forskelligheden. Med GO-sortimentet får du frihed til at vælge, hvor meget af arbejdet du selv vil stå for, og hvad du vil have HTH til at klare for dig. Du kan vælge selv at stå for at måle op, at designe dit nye køkken eller bad og selv transportere dine varer hjem. Men du kan naturligvis få hjælp af HTH, hvis du har brug for det.

Uanset hvordan dit sommerhus ser ud, og hvilken størrelse det har, kan du sætte dit eget præg på køkken, badeværelse, garderobe eller bryggers. Med HTHs GO-sortiment samler og monterer du selv alle skabene og sparer dermed penge. GO-sortimentet ligger som lagervarer i butikkerne, og du skærer derfor også en lang ventetid af og kan i stedet tage de flade pakker under armen med det samme og komme i gang med dit byggeprojekt, når det passer dig.

Hjælp til at designe nyt køkken
Er du i tvivl om hvordan dit nye køkken skal se ud eller har brug for vejledning til at udnytte rummet optimalt, kan du også få hjælp til det. Det kan være en god idé at få professionelle øjne på og få hjælp til at se nye muligheder, som man ikke selv har haft i tankerne.

“Vores køkkeneksperter i butikkerne hjælper med at tegne et forslag til nyt køkken med udgangspunkt i rummet og i dine behov,” forklarer marketingdirektør Palle Larsen fra HTH køkkener.

Har du svært ved at forestille dig, hvordan dit nye køkken kan se ud, og hvad det koster? “Så kan vi gøre din køkkendrøm konkret med vores 24 timers Design Service. Du skal blot sende en grov skitse af dit køkkenrum og nogle billeder af dit nuværende køkken, så vender vi tilbage inden 24 timer med et 3D-tegnet designforslag og et tilbud,” fortæller Palle Larsen.

13 forskellige designs
HTH GO-sortiment kommer i 13 forskellige designs. De er udvalgt, fordi det er HTHs mest populære designs, som allerede findes i mange danske sommerhuse og hjem. Elementerne er i samme lækre kvalitet og design, som dem der samles på fabrikken. Forskellen er blot, at du selv samler og monterer og dermed sparer penge og ventetid. Du kan kombinere hele GO-sortimentet med resten af HTHs varer. GO-sortimentet fås både til køkken, bad-eværelse, bryggers eller garderobe og kan bestilles både i din lokale HTH-butik eller på hjemmesiden.

Hvis det driller dig og du har brug for at blive guidet, kan du altid finde hjælp i de trin-for-trin monteringsvideoer, som du kan finde på HTHs hjemmeside. Du kan selvfølgelig også kontakte HTH for rådgivning.
Læs meget mere her og find det design, der passer bedst til dig
www.hth.dk/goer-det-selv-med-hth-go


HTH Køkkener
Industrivej 5 · 6870 Ølgod · Tlf. 72 14 77 77 · www.hth.dk

Related Articles