Hos Planet Huse bliver din sommerhusdrøm til virkelighed

Af Susanne

Med Planet Huse som samarbejdspartner kan du få præcis det sommerhus, som du drømmer om, og du slipper for besværet, for det tager de sig af. Med mere end 33 års erfaring kan du være sikker på, at både kvalitet og design er i høj kvalitet.

Hvad er vigtigt for dig? Vil du have store åbne rum med plads til mange gæster? Drømmer du om at kunne åbne op ud til haven, så du inviterer naturen ind? Skal du have plads til mange børn eller børnebørn? Eller er der andre krav og ønsker, som står øverst på din liste?

Hos Planet Huse kan du få det præcis, som du vil have det. Du får mulighed for at vælge mellem forskellige sommerhus-designs og kan derefter få dit valg tilpasset, så det passer perfekt til dig og dine behov. Du kan med andre ord få et skræddersyet hus, hvor der er plads til både afslapning og gæster.

Stifter og direktør Torben Basse forklarer det således: “Når du har skrevet under på en aftale med os, kan du læne dig tilbage og have vished om, at vi klarer hele processen. Det eneste, vi har brug for fra dig, er, at du vælger materialer. Ansøgninger, papirarbejdet og hele byggeriet står vi for. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til noget eller har spørgsmål.”

Planet Huse har samlet processen og kan hjælpe med alt lige fra den perfekte byggegrund til dit færdigbyggede sommerhus. Du kan derfor få råd og vejledning i hele processen og sparre med erfarne og kvalitetsbevidste fagpersoner, som ved, hvad de laver. Planet Huse kan hjælpe alle med sommerhusdrømme – uanset om du vil involveres lidt eller meget i projektet. Torben Basse udtrykker det meget præcist: “Nogle vil i en travl hverdag gerne have mulighed for at købe alt til sommerhuset, så det står klar med bestik i skufferne, og de bare kan komme kørende og lande og slappe af med det samme. Andre vil gerne sætte deres individuelle aftryk og selv fylde skufferne. Vi kan klare begge dele.”

Et skræddersyet hus
Hvis du leger med tanken om at finde den perfekte byggegrund og få opført et sommerhus, som matcher dine behov, så kan du booke et møde med Planet Huse. Du kan møde en af deres salgs- og byggerådgivere på en byggegrund, så du bedre kan visualisere, hvordan dit hus skal se ud, eller I kan mødes i et af deres udstillingshuse, som du finder spredt over hele Danmark.

“Når vi starter mødet på en grund, hvor vi sammen besigtiger den, har vi mulighed for med det samme at lave en forventningsafstemning. Vi kan sammen undersøge jeres behov og finde frem til hvilket hus, der vil passe til grunden”, forklarer Torben Basse.

Når du har fundet den rette sommerhusgrund og er klar til at bygge det sommerhus, der skal danne rammen om samvær og afslapning, kan du finde inspiration blandt deres mange forskellige designs. Du kan finde alt fra huse på 60 m2 med plads til det intime til sommerhuse på 200 m2 med plads til den store familie eller mange gæster. Uanset hvilke behov du har, kan Planet Huse hjælpe med at gøre dem til virkelighed. De tilknyttede arkitekter hos Planet Huse indgår som sparringspartnere og hjælper med at få dine tanker ned på papir, så det efterfølgende kan blive bygget.

Bæredygtig samarbejdspartner
Planet Huse arbejder med træ, hvor det er muligt, i alle dele af byggeriet. Det gør de, fordi træ har et langt lavere CO2 udslip i sammenligning med andre byggematerialer.

“Vi er en virksomhed, som har den største færdiggørelsesgrad på fabrik. Alt hvad vi kan lave på fabrik, laver vi der. Det betyder dels, at vi har så kort en byggetid som muligt, fordi alt tilpasses hjemmefra. Det betyder også, at vi minimerer spildet ude, fordi vi tilpasser alt hjemme på fabrikken. Vores filosofi er enkel: Vi vil holde alle spild nede – både når det kommer til materialer, tid og energi. Derfor tænker vi grønt og bæredygtigt hele vejen rundt, både i produktionen og i de færdige huse. Vi bruger mindst muligt energi og minimerer derved vores CO2 aftryk.”

At spare tid og fokusere på kvalitet og klare aftaler står højt på listen hos Planet Huse. Derfor kan du være sikker på, at du får et samlet overblik over økonomien i den aftale, som I indgår.

Har du allerede et sommerhus i forvejen
Har du allerede et sommerhus i forvejen og overvejer du, om det er tid til at skifte det ud eller blot renovere det, så er der ifølge Planet Huse meget, der taler for at bygge nyt. Et ældre sommerhus er for eksempel typisk dårligere isoleret og derfor dyrere i månedligt forbrug, og det medfører en større belastning for miljøet. Derudover er der mere vedligehold ved et ældre sommerhus. Hvis I ender med at blive enige om at nedrive det gamle sommerhus og opføre et nyt, kan Planet Huse stå for hele nedrivningsprocessen. De gør det så nemt og overskueligt for kunden som muligt. Når du indgår en aftale, betaler du ved underskrift 50.000 kr. i depositum, og resten skal du først betale, når du flytter ind i det færdige hus. Stifter og direktør Torben Basse oplyser, at du skal regne med, at der går cirka et år, fra du skriver under på kontrakten, og til du kan flytte ind i dit færdige hus.

Læs mere hos planethuse.dk
Her kan du finde en oversigt over deres mange byggegrunde og de forskellige huse, som du kan blive inspireret af.


Planet Huse · Ørstedsvej 57-59 · 6760 Ribe · Tlf. 76 88 38 00 · planethuse.dk

Related Articles