Høj restaurantkvalitet til gode priser

Af Susanne

Det tyskbaserede LUSINI er stedet, hvor du finder de anerkendte gastronomiske varemærker VEGA, ERWIN M., JOBELINE og PULSIVA. De fører et bredt sortiment af udstyr til hotel, restaurant – og til private, der elsker gastronomi.

Danmark er et af de førende lande i verden inden for gastronomi og innovation, og det er derfor helt oplagt, at den tyske virksomhed Lusini for nylig har etableret sig herhjemme med sublime produkter både til hotel- og restaurationsbranchen og til private. De fører alt fra bordservice, møbler, tekstiler og professionel køkkengrej i den allerbedste kvalitet. Med gastronomiske varemærker som VEGA, Jobeline, Erwin M og Pulsiva i ryggen har de gennem 35 år sørget for at klæde hotel- og restaurations-branchen godt på, så de, som arbejder med service hver dag, har alt det, de behøver for at udføre deres arbejde på bedste vis. Udover de mange kvalitetsprodukter tilbyder de en eksklusiv service herunder dansk kundeservice, professionel rådgivning og kort leveringstid på kun 3 dage.

Tysk kvalitet
Bag Lusini står virksomheden Erwin Müller, der kommer fra Bayern i Tyskland. Erwin Müller himself startede tilbage i 1980’erne med at drive sin egen virksomhed allerede som 18-årig. I starten solgte han tekstiler til hoteller og restauranter, og med tiden udvidede han med andre varer og ekspanderede til flere europæiske lande. Som eksempelvis Frankrig, hvor det ellers kan være rigtigt svært at begå sig som udenlandsk virksomhed i restaurationsbranchen, men hvor Lusini alligevel fik stor succes. Det tyske kvalitetsmærke kom til Skandinavien og Sverige i 2006, hvor administre-rende direktør Anneli Bell satte sig i spidsen for til at markedsføre virksomheden. Hun fik Norge med i folden i 2013 og har arbejdet i flere år på også at få Danmark med ind under paraplyen. Det lykkedes i 2021, og nu kan både private og hotel- og restaurationsbranchen købe deres produkter på hjemmesiden lusini.com, hvor der er knap 6.000 produkter til salg. “Da vi under coronapandemien i 2021 ikke kunne sælge til hoteller og restauranter, valgte vi at åbne op for salg til privatpersoner. Det er blevet en stor succes, da vi blandt andet har en masse interessante eksklusive køkkenprodukter til en rigtig god pris. Så i dag er vi og vores produkter, som eksempelvis VEGA, et velrenommeret brand hos privatpersoner. Nu vil vi faktisk gerne bringe den blåstempling fra vores private kunder tilbage til Hotel- og restaurationsbranchen, som jo stadig er vores kernemålgruppe,” siger Anneli Bell.


Lusinis fire varemærker
Man kan kombinere varemærkerne med hinanden efter stil, smag og behov. Alt sammen for at kunne give gæsterne den perfekte oplevelse. VEGA er alt det hardware, som man har brug for i et køkken, på en restaurant, kantine eller et hotel. Erwin M er tekstiler som sengetøj, hånd- klæder, badekåber, duge, Jobline er arbejdstøj til kokke, tjenere, serveringspersonale og andet servicepersonale. Det sidste brand er Pulsiva, som er et prisvenligt outlook-mærke bestående af alt muligt inventar til hoteller og restauranter. “Det største brand i Danmark er uden sammenligning VEGA, som står for godt 70 procent af salget. Alt der har med VEGA at gøre, har Lusini selv stået for, så det er vores eget design. De fleste af produkterne produceres her i Europa, men vi har også en mindre produktion i Asien. Samtlige produkter er i bedste gastrokvalitet og porcelænet er ekstra beskyttet, så det er meget holdbart og kan klare det meste. Vores bestik er af en helt fantastisk kvalitet og har et smukt design, der er vores helt eget,” siger Anneli Bell. VEGA fører også vinglas i alle størrelser og udgaver. Køkkensortiment består af pander, gryder, fade, køkkenmaskiner, kokkeknive m.v. – alt sammen produkter i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Møbler til hoteller og restauranter er også et område, hvor VEGA kan tilbyde førsteklasses produkter. Her er den mest populære vare stole, både til udeservering og til indendørs spisning, oplyser Anneli Bell. Handler man hos Lusini, har man mulighed for at sætte sit eget personlige præg på produkterne. Deres serviceafdeling står gerne for profileringen af ens navn eller logo, med alt fra tryk og gravering til brodering.

Showroom og dansk kundeservice
Skulle man have lyst til at se og røre ved produkterne fra Lusini, behøver man blot at tage Øresundstoget fra Nordsjælland og København til Malmö. Her ligger deres showroom lige ved siden af centralstationen, så det er meget nemt at finde. “Vi mener det virkelig seriøst med at etablere os i Danmark. Derfor har vi dansk hjemmeside med alle vores produkter, en dansk kundeservice og dansk markedsføring som varetages af Marie Blachmann. Vi ønsker også at få et showroom i både Jylland og Sjælland.
I marts er vi med på Foodexpo i Herning, hvor Lusini præsenteres officielt for første i Danmark. Der er ingen tvivl om, at vi eksempelvis tror på, at VEGA har store muligheder for at begå sig særdeles godt på det danske hotel- og restaurationsmarked, som vi har stor respekt for. Vores arbejdstøj fra Jobeline er mange herhjemme allerede meget positive overfor, så det har vi bestemt også store forventninger til. Så vi glæder os bare til at realisere danskernes – private og professionelle – køkkendrømme”, afrunder Anneli Bell.


LUSINI · Tlf. 32 44 30 22 · email: service-dk@lusini.com · www.lusini.com

Related Articles