Hos Gardin Jensen kræser de om tingene

Af Susanne

Gardin Jensen på Nordre Frihavnsgade 32 er specialister i gardin- og afskærmningsløsninger til boligen. De har mange års erfaring med at sælge og opsætte gardiner og kan altid hjælpe med at finde den helt rigtige løsning.

Gardin Jensen er lidt af en institution på Nordre Frihavnsgade, da butikken har ligget i 50 år på en af Østerbros mest dynamiske handelsgader. Indehaver Per Krogvig er om ikke en institution, så en særdeles erfaren, kompetent og professionel gardinmand. Han blev nemlig uddannet i butikken for 36 år siden, og selvom Per har haft et par enkelte år i andre butikker, har han arbejdet i Gardin Jensen de sidste 30 år – heraf de 20 år som indehaver sammen med sin kone.

De to driver i dag butikken sammen med en erfaren montør, og alle tre er uddannet i at lave gardiner og solafskærmning. ”Her er der ikke noget, der udføres med venstre hånd. Vi kræser om tingene. Alt bliver lavet på mål og lige efter kundernes ønsker, så det er ikke løsninger, der kan sammenlignes med de hurtige standardløsninger i forskellige kædebutikker,” forklarer Per. 

Gardinprøver med hjem

Skal du bruge en gardin- eller solafskærmningsløsning til din bolig, kan du gå på opdagelse på hjemmesiden www.gardin-jensen.dk eller lægge vejen forbi butikken, hvor de for eksempel har en del gardinprøver liggende, så man kan få en god ide om det rette valg til boligen. ”Vi skal nok sørge for at give folk alt den hjælp, de har brug for. Man kan også låne prøver med hjem, så man kan vurdere, om det er den rette løsning eller ej,” siger Per, der understreger, at det er vigtigt at træffe et valg, man er glad for, da et gardin eller anden form for afskærmning skal hænge i mange år.

Gardiner er blevet populære igen, efter at rullegardiner og plissegardiner dominerede for nogle få år siden. ”Gardiner er godt for mange ting. De er smukke og elegante og passer godt til den nordiske boligstil. Samtidig forbedrer det markant akustikken, hvis der hænger nogle stofgardiner i boligen.

I dag har mange moderne boliger store vinduespartier, som er dejlige, fordi de lukker en masse lys ind. Men man er ind i mellem nødt til at kunne skærme af for solen – både af hensyn til at man bliver blændet, at det kan blive rigtig varmt og af hensyn til, at interiøret i hjemmet ikke falmer på grund af det voldsomme sollys,” fortæller Per, der også fremhæver plisségardin, der fås i enkelt plissé eller duette plissé, som er dobbeltlag, der isolerer mod kulde og varme. Det kan køre ned og op og man kan hejse det ned oppefra eller nedefra. Derudover sælger de også puder, håndklæder og sengetøj m.m.

Velour er et hit

Velour og naturmaterialer er populære materialer i disse år. Velour bruges meget i den moderne bolig. Det flotte stof har et både hyggeligt, blødt, luksuriøst og elegant udtryk. ”Mange fremhæver den hotel-lounge agtige stemning, som velour giver. Det passer perfekt sammen med den nordiske boligstil, da velourgardiner supplerer den enkle, strømlinede og ofte meget hvide indretningsstil optimalt. Også naturmaterialer som hør hitter i hjemmene i disse tider, hvor det ægte og naturlige betyder noget i indretningen,” siger den erfarne gardinmand, der understreger, at alle deres gardiner syes i Danmark, så der er garanti for høj dansk kvalitet. Selvom løsningerne fra Gardin Jensen koster mere end standardløsninger i kædebutikkerne, så er det i den lange ende billigere at købe sine produkter der, mener Per. ”Her får man en løsning, man er glad for fra dag ét af. Er det af ordentlig kvalitet, bliver man sjældent træt af det og behøver derfor ikke skifte det ud kort tid efter. Samtidig går det slet ikke så nemt i stykker som de billige produkter. Det bliver derfor billigere og bedre i længden, når man køber kvalitet!”   

Fås i en motoriseret udgave

Gardin Jensen sælger håndlavede kvalitetstræpersienner på bestilling. De fås i gængse træsorter som eg, bøg,
valnød, teak osv. og laves i hånden efter de ønskede mål. De fleste af Gardin Jensens produkter som gardiner,
plisségardiner og afskærmning kan fås i en motoriseret udgave og kan betjenes enten med en fjernbetjening
eller via smartphonen.

Bestil en gardinbus

Der er også muligt kvit og frit bestille en gardinbus, så Gardin Jensen kører ud og tager mål i ens bolig, hvor de kan lave opmålinger og sætte gardiner og afskærmning op. ”På den måde er vi sikre på, at kunne rådgive og vejlede vore kunder optimalt i forhold til deres ønsker. Vi har mange års erfaring i at hjælpe med at finde frem til en løsning, der dækker deres behov optimalt.”

Markiser

Udover gardiner i mange udgaver er Gardin Jensen også specialister i markiser, som de sælger til både private og til erhverv. Det er stort set alle former for markiser – terrassemarkiser, vinduesmarkise og altanmarkiser, som jo er lidt af en Østerbro specialitet. Til altanerne fører de desuden altanlærreder, der giver privatliv og afskærmer for vinden.
Så ønsker du en markise inden sommeren og solen for alvor sætter ind, så læg trygt vejen forbi Gardin Jensen på Ndr. Frihavnsgade 32, de kan med garanti hjælpe dig.


Gardin Jensen · Nordre Frihavnsgade 32 · 2100 Ø · Tlf. 35 42 01 67 · www.gardin-jensen.dk

Related Articles