Her får du dine sommerdrømme opfyldt

Af Susanne

Skanlux Byggefirma A/S, der har bygget sommerhusene i TV 2 programmet ”Sommerdrømme”, har mere end 20 års erfaring med arkitekttegnede sommerhuse, der kan realisere alle dine drømme om et sted, hvor du og din familie kan slappe af og nyde livet sammen.

Hvis du har fulgt med i TV 2’s meget populære program ”Sommerdrømme”, har du set, hvordan én af husserierne fra byggefirmaet Skanlux ser ud. Skanlux er nemlig sponsor for programmet og de stiller de lækre råhuse til rådighed for de kreative par, der indretter sommerhusene for 300.000 kr. Det par som ifølge 100 lokale beboere og de to dommere har lavet det bedste arbejde, vinder i sidste ende det sommerhus, de har indrettet. Skanlux er eksperter i sommerhusbyggeri og har også specialiseret sig i at lave sommerhuse, der er meget velegnet til udlejning. Skanlux fokuserer altid på at producere huse i høj kvalitet, og virksomheden med hovedsæde i både Viborg og Nykøbing Falster opfører deres eksklusive sommerhuse på stedet. Det gør, at du har mulighed for at få en individuel tilretning af huset og samtidig sikrer det en flot finish, som kun er mulig, når huset bygges på stedet. De opfører sommerhuse fra 88 m² og helt op til 250 m², hvis man ønsker det, fortæller salgsdirektør & medindehaver Søren Rowlandson Milo. 

”Vi er rigtig dygtige til at opføre sommerhuse, der er velegnede til udlejning. Udlejning kan være en meget stor fordel, hvis man for eksempel gerne vil have et lidt større sommerhus med lækker komfort og aktiviteter. Det koster selvfølgelig mere, men ved at leje huset ud i perioder til andre feriegæster, kan man få råd til den dejlige luksus. Hvis der eksempelvis er et aktivitetsrum, en spa eller sauna, kan man få nogle meget store lejeindtægter,” påpeger han.

Egne håndværkere og faste samarbejdspartnere

Når Skanlux opfører huse for sine kunder, bruger de kun egne håndværkere og faste samarbejdspartnere. Det giver en større sikkerhed for et godt og trygt forløb. Har man individuelle ønsker til et hus, er det bare om at tage kontakt til virksomheden, pointerer Søren Rowlandson Milo: ”Vi har vores tre forskellige serier af sommerhuse samt to serier med poolhuse og mange fleksible planløsninger, som kan tilpasses kundens ønsker. Og vi har mulighed for at lave et helt individuelt hus, hvis man ønsker det. Godt halvdelen af de huse, vi sælger, er tilretning af vores eksisterende plantegninger, derudover har vi også nogle sommerhuse, vi har tegnet individuelt helt fra bunden af. Det behøver ikke være en løsning, der er speciel dyr. Vores arkitekter tegner huse indenfor rammerne, så kunderne ved, hvad det kommer til at koste i sidste ende. Det skyldes, at arkitekterne tegner husene efter vores principper, som vi har stor erfaring med fungerer rigtig godt.”

For Skanlux er dialogen og samarbejdet med kunderne vigtig. De kommer gerne ud og kigger på den grund, hvor man gerne vil opføre sit sommerhuse, så de kan komme med deres bedste bud på, hvilket hus der passer til grunden. Og de lytter selvfølgelig intens til de ønsker til sommerhuset, man som kunde har. De er klar til at opfylde alle de sommerdrømme, man har i forhold til et nyt sommerhus!

Fremviser gerne huse til nye kunder

Hvis man ønsker at se og opleve et hus fra Skanlux, har de som sådan ikke et udstillingshus eller udstillingsområder. I stedet har de aftaler med deres tidligere kunder om, at potentielle nye kunder kan komme og se deres hus, så de får en rigtig god opfattelse af, hvad det er, de kan. ”Vi har bygget mange huse i Nordsjælland, hvor vi kan fremvise dem til eventuelle nye kunder. Så kan man selv opleve den høje kvalitet.”

Høj kvalitet og fast pris

Vi har mange gode samarbejder med virksomheder, der laver gennemførte kvalitetsprodukter, vi kan integrere i vores huse. Det indebærer blandt andet, at vi bruger Superwood facadebeklædning til de fleste af vores huse. Vinduerne er lavenergivinduer fra Velfac, de vandbesparende armaturer er fra hansgrohe, der er Unidrain linjeafløb og ca. 65% af de sommerhuse, vi sælger, er lavet med gulvvarme med en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund, hvilket giver huset en ekstra komfort og en grøn energi,” siger Søren Rowlandson Milo og tilføjer: ”Har man for eksempel et ønske om et Sedum tag, vægpaneler, sprossede vinduer, listelofter i hele huset eller andre ekstra ting, kan man tilkøbe det hos os. Det er dog værd at bemærke, at vi i vores priser allerede har sat et meget stort beløb af til et af de vigtigste design elementer i huset nemlig køkken og bad. Til et hus på over 100 m², er der sat 165.000 kr. af til inventar. Mange vil gerne gøre noget ekstra ud af indretningen, og det tager vi altså højde for i mange af vores huse. Vi har valgt, at vores priser for sommerhuse indeholder alt, så der ikke er nogle ”skjulte” udgifter. Hos os kommer der heller ikke pludselig en masse ekstraregninger, da vi har en prisgaranti, der sikrer kunden mod prisstigninger efter underskrift. 

Stor efterspørgsel på udlejningssommerhuse

Odsherred er Danmarks største sommerhusområde, men det er ikke et sted, hvor der er mange udlejningssommerhuse til rådighed. Det er der flere årsager til, men i takt med at folks økonomi er blevet udfordret den seneste tid, vil stadig flere gerne have mulighed for at leje deres sommerhus ud. Men da dem der gerne vil leje et sommerhus, kræver en del luksus, kan det være svært at leje sit sommerhus ud, hvis det ikke har den fornødne komfort. Derfor kan det være en rigtig god ide at købet et hus hos Skanlux, der er eksperter i at bygge sommerhus til udlejning. ”Vi opfører sommerhuse, der kan holde til at blive udlejet. Det kræver nogle særlige materialer, som skal kunne holde til at blive brugt. Vi er det byggefirma herhjemme, der sælger flest udlejningssommerhuse. Derfor får man altid en specialiseret og meget værdifuld rådgivning af os,” konkluderer Søren Rowlandson Milo.


Skanlux 

Tlf. 70 21 45 21 · mail: info@skanlux.dk · www.skanlux.dk

Related Articles