Nyd sommeren uden bekymringer – og uden at skulle røre en finger! 

Af Susanne

Er du også træt af at bruge den værdifulde tid i sommerhuset på at fjerne alger på terrassen og rense fyldte tagrender – i stedet for at slappe af og lade op i solen? Så er det måske værd at overveje at overlade det hårde arbejde til professionelle. Hos Nanostone kan du tilmed få et særligt abonnement på vedligeholdelse af alle udendørs arealer.

Netop nu: 25% på rensning af dine fliser og din træterrasse! 

Der er ikke noget som et sommerhus. Et fantastisk get-a-way hvor du og familien kan nyde naturen omkring jer, mærke friheden, og lade roen sænke sig i takt med at pulsen falder. I dag er der hele 250.000 af os danskere, der er de glade ejere af et sommerhus og udlever drømmen om det simple liv. Med større frihed og mindre ansvar. Men når tagrenden er plaskende fyldt, og regnen siler ned og ødelægger facaden, og man glider på den algebelagte terrasse, så er både freden og friheden ovre. Og med god grund. 

Det ved Nicklas Christensen, jer af Nanostone, alt om: 

“Et sommerhus står mere eller mindre for sig selv en stor del af året. Og typisk i særligt udsatte områder, tæt på skov eller strand, som kan være med til at tære ekstra meget på huset, som derfor kræver lidt ekstra opmærksomhed og vedligehold. Hvis man som sommerhusejer kun kommer på matriklen for at slappe af og allerhøjst slår græsset eller pudser vinduerne, så kan det derfor være svært at holde huset i en fornuftig og forsvarlig stand.” 

Udliciter de kedelige opgaver til Nanostone

Men det der heldigvis råd for. Ifølge Nicklas Christensen er der flere og flere, der vælger at udlicitere de opgaver, der er i forbindelse med at have et sommerhus. Det være sig alt lige fra rensning af tagrender til algebehandling af både træterrasser og facader. “Vi ser en stigende tendens til, at man udliciterer en lang række forskellige opgaver. Nøjagtig som vi kender det fra måltidskasser, dagligvareindkøb og rengøring. Fælles for det hele er et ønske om at sikre, at alt er, som det skal  være – hele året rundt – men også et ønske om mere tid i hverdagen. Og det gælder naturligvis også i forbindelse med et sommerhus, hvor tiden er særligt vigtig.”

Derfor tilbyder man hos Nanostone vedligeholdelse af alle udendørs arealer på abonnement. Fra en grundig afrens-
ning af fliser og træværk med efterfølgende imprægnering til fjernelse af mos og alger på taget og tømning af tagrender for nedfaldne kviste og blade. Og naturligvis med en årlig serviceaftale. Derudover tager de sig også gerne af græs- plænen med en grundig græspleje varetaget af en professionel greenkeeper som ikke blot fjerner mos og ukrudt, men også sikrer en stærkere og mere modstandsdygtig plæne. Du bestemmer selv, om du ønsker en enkelt ydelse eller flere forskellige services i samme abonnement. 

Nanostone nu med endnu flere kompetencer

Og der er mange gode grunde til, at man som sommerhusejer bør overveje en abonnements-
ordning hos Nanostone.

“Nanostone har eksisteret siden 2008, og vi er vel nok Danmarks førende, når det gælder specialafrensning og overfladebehandling af tag, fliser og facader. Vi har desuden for nyligt fusioneret med Alge Stop, der har særligt speciale i miljørigtige algebehandlinger. Dermed har vi udvidet både vores services og kompetencer, hvilket i den grad kommer alle vores mange kunder til gode. Dertil kommer vores mere end 130 medarbejdere over hele landet, der kan sikre hurtig udrykning og ikke mindst en enorm erfaring at trække på,” fortæller Nicklas Christensen.

Med en sådan abonnementsordning behøver du altså ikke længere kaste bekymrede blikke mod tagets top eller være nervøs, når du går over terrassen på en dugvåd morgen i sommerhuset. Du slipper med andre ord for unødige bekymringer – for Nanostone har allerede sikret at alt er som det skal være.


Nanostone · Baldersbuen 15 C · 2640 Hedehusene · Tlf.  69 14 88 41 · www.nanostone.dk

Related Articles