Gennemtænkt køkkenarbejde på flere niveauer

Af Susanne

Området omkring køkkenvasken er den vigtigste arbejdspladªs i køkkenet og BLANCO UNIT, der består af vask, armatur og affaldssystem, er den optimale løsning til det moderne køkken.

Af forskellige årsager tilbringer vi for tiden masser af tid i hjemmet og ikke mindst i køkkenet, der som bekendt er boligens hjerte. Her er det om rådet omkring vasken, der er omdrejningspunkt for vores arbejde – og dermed uhyre vigtig for, at arbejdsområdet er praktisk og passer til vores specifikke behov. Her kan verdens førende producent af blandt andet køkkenarma-turer, tyske BLANCO, levere hele pakken med deres BLANCO UNIT, der udgøres af vask, armatur og affaldssystem, som er gennemtænkt ned til mindste detalje – både i forhold til design og funktion.

Drink.prep.clean
BLANCO opererer med begrebet ’drink. prep. clean.’ som en illustration og sammenfatning af de arbejdsopgaver, vi foretager omkring vaskeområdet. Drink = du drikker vandet fra vandhanen/bruger vandet til alle processer omkring vaskeområdet som i madlavning, opvask, ren-gøring m.v. Prep = du tilbereder maden her, grøntsagerne skylles og skrælles osv. Her spiller BLANCOs tilbehørsdele ligesom affaldssystemet, når fødevarerne tilberedes. Clean = oprydning og opvask efter madlavningen. For eksempel kan et armatur med udtræksslange hurtigt komme rundt i alle hjørner af vasken, når den skal skylles ren. Man vasker pander, gryder m.v. op i vasken, og man bruger affaldssystemet til at sortere sit affald. De fleste steder i Danmark skal vores affald sorteres, og blandt andet i Københavns Kommune er der skrappe regler for, hvordan og hvad vi skal sortere. Derfor er BLANCO’s funktionelle affaldssystem, der udnytter pladsen mest og bedst muligt, en optimal løsning for eksempelvis de, som bor i lejlighed.

Tilbehør gør arbejdet til en leg
BLANCO UNIT er forbrugerens mulighed for at få en gennemtænkt enhed, der kan gøre ”drink. prep. clean.”- arbejdet i køkkenet meget nemmere og behageligere. BLANCO har desuden en masse tilbehør, der ud over at gøre arbejdet i køkkenet til en leg, også er designet, så det indgår helt naturligt i den moderne boligindretning. Deres køkkenarmaturer af 100 procent rustfrit stål, er designet i et væld af spændende farver og modeller, der kan tilpasses enhver smag og behov. Samtidig er det muligt at skabe et farve-match mellem køkkenvask og armatur – som for eksempel med den nye silgranit-farve i sort, der kan skabe et helt dybsort look i dit køkken. Farven sort er endnu mørkere i nuancen end den populære antracit-farve og perfekt til at skabe en iøjnefaldende kontrast eller et elegant tone-i-tone look med en sort bordplade.

Funktionelt armatur
Et smart og funktionelt armatur er uomgængeligt i et køkken. Mange af BLANCOs armaturer har fleksibel udtræks-slange og mulighed for at skifte mellem bruse- og strålefunktion. Deres SOLENTA-S Senso er berøringsfrit, så man kan tænde og slukke for vandet blot ved at aktivere vandhanens indbyggede sensor. Det gør det mere sikkert og hygiejnisk at bruge vandet i køkkenet. Samtidig er det *også praktisk, hvis man for eksempel har hænderne smurt ind i dej, kød, fedtstof eller lignende, at man kan tænde eller slukke for vandet uden at bruge sine indsmurte hænder.

Affaldssystem til dit behov
BLANCO har flere affaldssystemer, der passer til netop dit behov. Det gælder fx i forhold til, hvordan det skal monteres. De har både til skuffer, låger med frontudtræk og hængslede låger. Man kan få en til fire spande i et affaldssystem, og hvis man eksempelvis har mange ting i skabet – måske en kogende vandhane – kan man få et Compact-system, der er lidt kortere, så der er plads til andet i skabet.


Andersen & Nielsens Showroom · Meterbuen 2-4 · 2740 Skovlunde · www.an.dk

Related Articles